Reklama

Reklama

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To jsou mi věci... Tak Glover a Jones v rámci direct to dvd tvorby postoupili na vyšší level a zahráli si na boha a ďábla v šachové partii o životy nevinných lidí. No ty bláho!!! A svět laciných z prstů vycucaných akčňáků objevil novou potencionální režisérskou hvězdu pana Woodwarda. Ze začátku jsem to jenom sledoval z pobaveným úsměvem který na konci přešel v hysterický smích, protože takové diletantství a amatérizmus v akčních scénách se jenom tak nevidí. Za co tedy 1*? no asi za to nechtěné pobavení. Jinak odpad v každém směru.15% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Teda vzít tolik celkem zajímavých béčkových - a nejen béčkových - herců a natočit s nimi něco, co nebude mít z béčkového filmu pořádně nic, jenom tu slabou kvalitu, to je taky umění. Bohužel spíše negativního rázu. Nevyužitý potenciál, kdy se film bere moc vážně. Šachová partie pak vypadá jako nějaká, kterou si Vinnie a Danny zahráli v pauzách při natáčení jiného filmu. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Takže je ze mě oficiálně hrdina, protože jsem přežil dva filmy Timothyho Woodwarda Jr. Po sračkoidní kravině SWAT: Unit 887 jsem se dopracoval i k tomuhle zázraku a stálo to za to. Je fér říct, že film má vcelku zajímavý nápad, kdy Ďábel (Vinnie Jones) a Bůh (Danny Glover) hrají šachy o životy lidí, uvězněných v bance při loupeži. Divák navíc ve flashbacích vidí, jak se jednotliví aktéři do banky dostali a jaké mají osobní problémy. Bohužel film je neuvěřitelně levný a blbý, takže výčet průserů má asi kilometr. Venkovní scény jsou natočené na falešné ulici, někde ve studiích Universal, kde nejsou ani žádní komparsisti. Ulice je jak po vymření. Díky tomu vypadá všechno neuvěřitelně falešně. Pak je tu ještě zábavná scéna z úvodu, kdy plno policajtů střílí na obtloustlého teroristu, který stojí na okraji střechy a nemůžou ho trefit. K tomu plno stupidních dialogů, mrtvolné tempo, debilní chování postav a několik známých ksichtů, kterých je člověku až líto. Většina herců je navíc téměř do puntíku převzaté obsazení z jiného Wodwardova filmu SWAT: Unit 887. Nebo je to naopak, to je koneckonců jedno. Woodward má navíc pověst jako Damian Chapa a to, že na své projekty vytahá peníze z kapes důvěřivců a naslibuje jim neuvěřitelné zisky z výdělků filmu. Pak natočí takovouhle sračku a kořenové se diví, kam se jejich prachy poděly. A Woodward se může smíchy zbláznit. A divák bohužel taky. Ale dneska dám Woodwardův třetí film, protože člověk se musí zocelovat. ()

Reklama

Reklama