Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milostný příběh ze současného velkoměsta. Třicetiletá Ema (Jana Plodková) na útěku od manžela (Jiří Vyorálek) zakotví uprostřed noci u svého kadeřníka Tonyho (Ondřej Nosálek), kterého skoro nezná. Postupně se sbližují a jejich přátelství se mění v hlubší vztah, přestože Tonyho nespoutaný život je pro Emu často těžko pochopitelný. Tony je gay. Rodiče Emy (Milena Steinmasslová a Luděk Sobota) trvají na tom, aby se Ema vrátila domů. Ve vizuálně hravém snímku se objeví i Ondřej Malý, Václav Havelka nebo Adam Mišík. Na hudbě se podílel Jan P. Muchow, titulní píseň nazpívala Lenny a jednu skladbu pro film složil a nahrál Mike Figgis. Scénář k filmu napsala režisérka Slobodanka Radun se spisovatelkou Radkou Denemarkovou. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Homosexuálna časť výborná a dokonca nehorázne sympatická ( = bohovský Nosálek, on akože vážne nie je teplý ?!), všetko ostatné kolíše spracovaním ( nie ideou ) medzi nudným, triviálnym, otravným a násilným... ale v konečnom dôsledku ten film aj tak nedokážem odsúdiť tak, ako som mal väčšinu stopáže v úmysle - ale to opäť jedine a predovšetkým vďaka perfektnému Nosálkovi, ktorý film proste utiahol na vlastnom výkone. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Původně jsem film My 2 chtěl vidět hlavně kvůli Janě Plodkové. Nečekal jsem ale, že mě překvapí i Ondřej Nosálek. Nutno dodat, že na hereckých výkonech je tenhle film vysloveně založenej. Třeba Adam Mišík tu má postavu, kterou si vysloveně zaslouží. Na druhou stranu je příběh trošku pitomej a i když má dobrej nápad, tak jsou v něm momenty, kterým jsem úplně neporozuměl. Tři hvězdy jsou ale určitě adekvátní. Co jsem chtěl, tak jsem dostal a po shlédnutí byl i spokojen. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Se zápletkou i hlavní hrdinkou jsem měl ze začátku trochu problém. Dvě scenáristky, z toho jedna režisérka, plus Jana Plodková se do ní asi dokázaly vcítit, takže ta nepochopitelnost ženského chování bude možná otázkou pohlaví. Jinak je film v pohodě, žádné křeče, trocha humoru, příjemný vizuál, dobře použitá hudba a hlavně skvělý Ondřej Nosálek, takže nakonec lepší tři hvězdičky. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Že se zákaznice nakvartýruje ke svému kadeřníkovi, je ujetý, ale ještě bych to překousl. Že spolu vlezou do vany, budiž, skamarádili se. Ale proboha, koho napadla myšlenka, že si bude gay třicátník mající v posteli každý týden jinýho chlapa chtít otestovat, jestli by se mu to náhodou nelíbilo s holkou? Hlavní zápletka, zájem Tonyho o Robina, vztah rodičů k dceři....to je prostě úplně mimo realitu, takže nechápu, jak to někdo může považovat za náhled dnešních dnů. Naopak, celkem reálný otec, manžel i Tonyho kolegové. Steinmasslová není špatná herečka, ale její slova na adresu Tonyho jsem ji nevěřil, na to se prostě nehodila. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Rozcuchanou duši může dobře učesat jen mistr profesionál, dámský kadeřník - přítel váš. Záležitost srdce mezi námi, mezi řádky. Celý svět utíká, ale jedinec náhle zastaven, zaskočen, omráčen přívalem citů a potřeb svého já. Nitro, v němž slunné i deštivé kapitoly své místo mají. Nitro - blyštivé sklíčko v matném obalu. My dva - vypůjčené talismany. Hledači štěstí, hledači zapomenutých klíčů, pošimráni vidinou závratných barev a vůní. Fontána života stále šumí, tak šupem do ní. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Jednu skladbu pre film napísal a nahral slávny anglický režisér a hudobný skladateľ Mike Figgis. (Zdroj: ceskatelevize.cz) (VášaVF)
  • Film byl uveden na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary v červenci 2015. (SONY_)
  • Podtituly filmu zní „Lovestory pro 21. století“ nebo „Nikdy nevíte, co vám noc přinese“. (SONY_)

Reklama

Reklama