Reklama

Reklama

Manhattan

(seriál)
  • USA Manhattan
Trailer 2
USA, (2014–2015), 18 h 40 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Sam Shaw

Hrají:

Rachel Brosnahan, Michael Chernus, Christopher Denham, John Benjamin Hickey, Ashley Zukerman, Katja Herbers, Travis Hammer, Alexia Fast, Mark Moses (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Dobové psychologické drama se odehrává v Los Alamos v Novém Mexiku na pozadí tajného úkolu vyrobit první atomovou bombu na světě. Budeme sledovat brilantní, ale chybující vědce a jejich rodiny, kteří se pokoušejí navzájem sžít ve světě, kde tajemství a lži pronikají do všech aspektů jejich životů. Charlie Isaacs a jeho rodina přijíždějí do Los Alamos a objevují tajemství a podmínky života, jež se vyžadují od těch, kteří pracují na nejutajovanějším světovém projektu atomové bomby. Na něm pracují dva soupeřící týmy vědců, jeden pod vedením Reeda Akleyho – tým Hubeňour –, druhý v čele s Frankem Winterem (tým Imploze). Poté začne mít Frankova manželka Liza, botanička, podezření, když si začne všímat změn v místní flóře... (Viasat)

(více)

Recenze uživatele KevSpa k tomuto seriálu (1)

Manhattan (2014) 

Čekala jsem hodně, ale ta atmosféra je nepopsatelná. Kdo se aspoň trochu zajímá o dějiny, bude nadšený. Věřím, že další díly nám ještě mnohé přinesou. Pilot - 100% Ani po třetím dílu neztrácí seriál tempo, tvůrci bravurně vykreslují jednotlivé postavy a neváhají ukazovat stinnou stránku tajného projektu a paranoiu vyvolanou strachem ze špionáže. Není to nic pro konzumenty, kteří nejsou schopní při sledování přemýšlet, tohle je zkrátka dobové drama pro náročnější publikum... První série neměla jediné slabší místo, finále bylo hotové mistrovské dílo a nám nezbývá než si počkat, jak se budou osudy hlavních aktérů vyvíjet v další řadě. Právě úžasně napsané postavy z Manhattanu dělají nezapomenutelný zážitek, byť jen pro těch pár diváků, kteří dokáží takhle skvěle napsaný seriál ocenit. 1. série - 100% Druhá řada se nese ve znamení blížícího se testu atomové bomby a s tím samozřejmě stoupá i napětí mezi vědci, ale do popředí se více dostává i špionážní hra. Oproti první sérii se přidalo na vážnosti i hutnější atmosféře a z mnoha scén běhal mráz po zádech. Divácky možná trochu náročnější, ale o trochu vyspělejší druhá sezóna je nezapomenutelná a rozhodně bych si uměla po tom epickém finále představit pokračování. 2. série - 100% Tak nám seriál zrušili, parchanti. ()

Reklama

Reklama