Reklama

Reklama

Manhattan

(seriál)
  • USA Manhattan
Trailer 2
USA, (2014–2015), 18 h 40 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Sam Shaw

Hrají:

Rachel Brosnahan, Michael Chernus, Christopher Denham, John Benjamin Hickey, Ashley Zukerman, Katja Herbers, Travis Hammer, Alexia Fast, Mark Moses (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Dobové psychologické drama se odehrává v Los Alamos v Novém Mexiku na pozadí tajného úkolu vyrobit první atomovou bombu na světě. Budeme sledovat brilantní, ale chybující vědce a jejich rodiny, kteří se pokoušejí navzájem sžít ve světě, kde tajemství a lži pronikají do všech aspektů jejich životů. Charlie Isaacs a jeho rodina přijíždějí do Los Alamos a objevují tajemství a podmínky života, jež se vyžadují od těch, kteří pracují na nejutajovanějším světovém projektu atomové bomby. Na něm pracují dva soupeřící týmy vědců, jeden pod vedením Reeda Akleyho – tým Hubeňour –, druhý v čele s Frankem Winterem (tým Imploze). Poté začne mít Frankova manželka Liza, botanička, podezření, když si začne všímat změn v místní flóře... (Viasat)

(více)

Recenze uživatele marvan k tomuto seriálu (1)

Manhattan (2014) 

Je naivní myslet si, že intelektuálně i morálně složitý lidský propletenec, ve kterém se pohybovali nejpronikavější mozky té doby, lze přiblížit scenáristickýmni floskulemi a optikou morálky pro široké vrstvy. Pokud seriál nějakou hodnotu má, pak jen obecně informativní. ()

Reklama

Reklama