Reklama

Reklama

Pes ro(c)ku

  • Čína Yao gun cang ao (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bodi je dospívající pes, žije v odlehlé idylické vesnici v horách a připravuje se na stejnou kariéru, jako má jeho táta. Má být hlídačem a strážit veselé a dovádivé ovečky před skupinou nadměrně mlsných vlků. Moc mu to nevoní a, upřímně, ani trochu mu to nejde. A pak se to stane: Doslova z nebe spadne na zem rádio, Bodi uslyší píseň hvězdného Kryštofa Kočkostára a zamiluje se do hudby. Od té doby je to samé Rock sem roll tam, „Tati, chci být muzikantem", „Chci být jako Kryštof" a do toho „Bodi, na to zapomeň" a tak dál. Nakonec mu ale táta koupí lístek na autobus a Bodi se s kytarou na zádech vydá do velkého světa s plánem založit kapelu a stát se rockovou hvězdou. To je ale teprve začátek, velký svět má totiž pro podobné naivní snílky připravené překážky a Bodiho čeká poměrně slušná porce nečekaných událostí. Nástrahy města, noví kámoši, v patách má vlčí mafii a k tomu ho někdo navede, aby poprosil samotného Kočkostára o pár lekcí na kytaru. Bodi není pes popu, ani pes měsíce, je to Pes ro(c)ku. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (37)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jako velká fanynka animáků jsem si tento nový nemohla nechat ujít, i když mě od něj hodně lidí zrazovalo. Bohužel jim musím dát za pravdu. Nejedná o vysloveně špatný film, ale všechno už tu někdy bylo - tápající hlavní hrdina, který nechce jít ve šlépějích své rodiny, cesta do velkého města, poznání nových přátel i nepřátel. Nejvíc mě bavily scény s Kočkostárem a jeho postava a pak občas vtipné ovce. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Velmi pestrá zápletka, ve které se neustále něco děje, srší jeden nápad za druhým a všechny zvířecí postavičky dostatečně vtipkují, aby se člověk bavil po celou dobu. Zootropolis je pořád někde jinde, nicméně si myslím, že vzhledem k ambicím to dopadlo nad očekávání. Animace samotná není nijak úchvatná, ale vzhledem k rozpočtu vlastně povedená.......6/10 ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Opäť sa ocitáme v podpriemerných vodách animovaného filmu. Rock Dog je síce rozprávka, ktorej námet nebýva až tak bežný a v zásade sú tam aj milé a milo blbé postavy, avšak nie je to nič nové pod slnkom - aj zápletka, aj scenár, aj atmosféra. Všetko tu už bolo a žiaľ ani animácie veľmi neohúrili. Pár pekných skladieb a vtipných momentov tento snímok proste nedokáže zachrániť. 45 % ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Překvapivě strašně příjemný animáček. Sice to je víc pro dětské publikum, ale bylo tu i pár chvil, kdy mi šel mráz po zádech, jak to bylo dojemné. Mělo to tah na branku. Krásné barvičky, fajn animace, to prostředí hor, oveček a pletených čepic jak z Tibetu bylo svěžím závanem něčeho jiného a neobvyklého. K tomu jsem se vždycky úplně zaposlouchala do soundtracku, hlavně ta Bodiho ohnivá písnička se povedla. Nádhera. ()

Endavour 

všechny recenze uživatele

Dobré prostředí a sympatický hlavní hrdina, leč rockovému snímku něco málo chybělo. Některé postavy zůstaly prázdné, bez jiných bychom se zcela jistě obešli. Jelikož se jedná o rok 2016 grafika je zde poměrně slabší, nicméně veselý pes s polorozpadlou kytarou je příjemný recept jak strávit letní večer. Notabene fajn český dabing! Uděluji 78%. ()

Galerie (179)

Zajímavosti (2)

  • Holič Floyd je odkazem na píseň od legendární grunge kapely Nirvana „Floyd the barber“ z alba Bleach. (Endavour)

Reklama

Reklama