Reklama

Reklama

Bezohlední

(seriál)
USA, 2014, 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Dana Stevens

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Kim Wayans, Michael Gladis, Gregory Harrison, Anna Wood, Cam Gigandet, Shawn Hatosy, Georgina Haig, Adam Rodriguez, Linda Purl, Scott Poythress, Jessie Ward (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Mladý obhájce Roy Rayder (Cam Gigandet) zastupující policejní oddělení v soudním sporu se pouští do boje s úspěšnou právní zástupkyní Jamie Sawyer (Anna Wood), aby společně objasnili skandální sexuální soudní spor mezi příslušníky policie. Do případu se zamotávají další podezřelí lidé a nečekaný spád celé kauzy se patřičně komplikuje. Oba právníci stojící v případu proti sobě usilovně bojují o vítězství jeden nad druhým, avšak v průběhu celého řízení zjišťují, že jediný, kdo jim nelže a komu mohou věřit, jsou paradoxně oni samotní. (sinesis)

(více)

Recenze (13)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrný seriál, ve kterém se všichni snaží být strašně sexy, až je to k smíchu. Na tyhle chtěný věci moc nejsem a příběh točící se kolem sexuálního skandálu navíc nemá čím zaujmout, takže po dvou dílech končím. První dva díly - 50% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Stačí, aby jednou v životě Cam Cigandet nehrál terorizujícího spolužáka, šikanujícího nevinné oběti, a charisma jde k šípku. Ani drsňák z Fakulty Shawn Hatosy pilot nijak zvlášť netáhne (i když snaha je), no a kvůli překrásné Anně Wood samotné mi za další krvácení bulv S01E02 vážně nestojí... Pro maminy na mateřské seriál roku, k žehlení pak taktéž jako dělané. Pánové čelem vzad. ()

IQ Tiqe

všechny recenze uživatele

Něce podobného tu už párkrát bylo, je to typ těch zapomenutelných seriálů, co dávávali odpoledne na Nově. Plus je sexy Anna Wood, která mi úsměvem a trochu intonací připomíná Stanu Katic). Ale po třech dílech nevidím motivaci dívat se na další. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Seriálová červená knihovna. 1) V blahobytně vyhlížejícím Charlestonu se střetávají krásná právnička a sladký 32letý Cam Gigandet (státní zástupce Roy). Lehce to mezi nimi jiskří odborně i eroticky. Pak je tu ještě 39letý přitažlivý Shawn Hatosy (zkorumpovaný policista Terry) a pár dalších postaviček, které spektakulárně žijí svůj uhlazený život středních a vyšších středních vrstev v televizní Americe. 2) Seriál je vhodný pro horké letní plážové dny. Svou náladou mi připomíná kanadský výrobek Tropical Heat. 3) Další řady podle vyjádření CBS pro malou sledovanost nevzniknou. Hodnocení 7,1 od, pravda, jen 2 421 uživatele na IMDb zřejmě nepostačuje. No...z mostu kvůli tomu neskočím. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Právnicko-kriminální seriál, který je opakovanou mixáží všeho známého a viděného. Celé je to poskládané úhledně a srozumitelně - dokonce se zajímavým závěrečný momentem v pilotní epizodě - ale výběr herců (především hlavní hrdinky) to bohužel sráží do průměru. Celkově nenadchne, neurazí. 60% [hodnoceno po pilotu, dávám přednost kvalitnějším seriálům] ()

Lucindajet 

všechny recenze uživatele

Žádná hitparáda to vskutku nebyla, nicméně Anna Wood se mi s každým dílem líbila víc až to nakonec byla úplná kamojda, stejně jako Shawn Hatosy. Naopak Cam je tak nějak furt stejnej, až to začínala být nuda. Poslední dva díly jsem ale hltala tak, že si spolu s povedeným soundtrackem zaslouží ještě jednú. ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dalo se to, místy to bylo i docela příjemné... Jasně, světového věhlasu tohle dílo nikdy nedosáhne a ani nemůže, protože je na to příliš povrchní a herecké výkony příliš ploché a jednotvárné. Nicméně na dva večery v týdnu po náročném vysokoškolském dni dobrá oddychovka, jejíž dialogy nakonec nejsou tak tupé, jako například u všech těch CSI kdovíkde... Hlavní zápletka zajímavá a hlavně, za což jsem rád, tak trošku nepředvídatelná. Díky otevřenému konci je skoro až škoda, že se tohle nedočkalo druhé série, protože v mnoha případech právě onu druhou sérii dostanou šílené hovadiny... ()

anaad 

všechny recenze uživatele

Tak především mám ráda právnické seriály...... a i když je tento v podstatě průměrný, tak děj příjemně ubíhá, nenudí, prostě oddechovka, která mi nepřijde nějak výrazně horší než třeba tématicky podobná Dobrá manželka, jen tu žádný z herců zase tolik nevyniká. ()

sinesis 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase jeden normální seriál, který nemusí mít lítající hrdiny, proudy krve a snůšku drsňáckých keců. Pochopitelně ti, co tohle hledají, budou pravděpodobně velmi zklamaní, protože to není zase tak moc krimi, jak se popisek k seriálu tváří, ale spíš je to seriál o životě dvou právníků, kteří mimo soudní síň zapomínají na kariéru, rivalitu a soutěživost a přestávají hrát hru kdo z koho. Anna Wood i Cam Gigandet se skvěle doplňují, působí přirozeně, až jim to člověk fakt věří. Cam Gigandet zde měl konečně možnost ukázat, že umí hrát i klaďase a nemusí hned každému rozbít hlavu :) Konec první série krásně vygradoval a je tedy dost velké zklamání, že se další série neplánuje. ()

jjemi 

všechny recenze uživatele

Půlnoční seriál, když nemůžete spát, potřebujete rozptýlit, vygumovat den, naleznete tam ty správné ingredience. V 20.00 by se to nejspíš sledovat nedalo. ()

Reklama

Reklama