Reklama

Reklama

Nespoutaní

  • USA Running Free (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nespoutaní to je dobrodružný, inspirativní příběh krásného přátelství malého chlapce a opuštěného hřebečka jménem Lucky. Dohromady je dal společný nevlídný osud - oba zůstali sirotky. Společně nacházejí sílu postavit se krutému majiteli plantáží i jeho nezkrotnému koni Caesarovi a uprchnout za vytouženou svobodou. (Bonton Home Entertainment)

Recenze (7)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Pro opravdové milovníky koní nejkrásnější film o koních co jsem viděl. Překrásné záběry přírody, koní a jiných pouštních zvířat, dojemný, plný emocí, po všech těch bezduchých krvácích, trapných hororech a tupých akčních filmech jsou Nespoutaní balzám na duši. Trochu mi ale vadilo vyprávění koně, ale čert to vem, z filmu jsem si užil každičký záběr. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nie je to vynimocny film, to ne, len aj tak ho nadhodnotim. Sergej Bodrov ako reziser ma svojimi filmami vobec nezaujal, jeho Katala 1989 bola len plana nudna sovietska konzervacka. Tu aspon vo filmovej Namibii /fakt by ma zaujimalo, kde sa film tocil/ boli nadherne zabery na prirodu. Herci boli stvornohi /kon/ ale i dvojnohi. Dvojnohi herci mi boli komplet neznami : 70 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Český názov znie ako nejaká telenovela. Ono to do istej miery to aj telenovela je, koňská telenovela. Inak sa jedná o prostý príbeh o priateľstve chlapca a koňa. Má dobrodružný ráz, hlavne v druhej polovici, keď sa kôň ocitá bez chlapca. Nechýbajú dojáky a "ľutováky", ale nemusím príliš, keď sa zvieratám pripodobňujú ľuďské vlastnosti a ľudské emócie. Je tu aj pár skvelo natočených scén, ako napr. súboje koní či panaromatické zábery na namíbijskú púštno-skalistú krajinu. Úsmevné je, že v záverečných titulkoch sú po mene spomínaní aj koňskí "herci". ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Krása střídá nádheru? Ne, tady cválají bok po boku. Pohádka z pouště o koních a lidech, trnité cestě za svobodou a o tom, že když máme někoho opravdu rádi, měli bychom ho umět od sebe odpoutat, i když si pak s sebou odnese naše srdce. Aladdin (Lucky), Fat Albert (Caesar), Kateefa (Grey Mare), Noodle (Beauty) a Nisha (malý Lucky) hráli fantasticky a dvounohá část ansámblu je zdatně doplňovala. Dávám tisíc bodů. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama