Reklama

Reklama

Nezkrotná Angelika

  • Československo Nezkrotná Angelika (více)
TV spot

Obsahy(1)

Angelika opouští dvůr a Francii, aby našla svého manžela, hraběte de Peyrac. U Středozemního moře vstupuje na palubu královské galéry, jíž velí u dvora oblíbený vévoda de Vivonne, bratr královy favoritky, Mme de Montespan. Poté, co je galéra napadena piráty, Angelika se vrhá přes palubu. Netuší, že velitel pirátské lodi – obávaný Rescator – je Jeoffrey de Peyrac, kterého hledá… Před utonutím ji zachrání až pirátská loď markýze d’Escrainville, opilce a zatracence, který nenávidí ženy. Svou touhu Angeliku zabít ovládne jen proto, aby ji výhodně prodal na trhu otroků v Candii (Kréta). Kdo ji jednou spatřil, nemůže na ni zapomenout. A to se stává Angelice znovu osudné. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (116)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl Angeliky a taky žádné veledílo, mě osobně celá tahle série dost nudí. I když je Angelika rozhodně kočka tak ty její kecy jsou opravdu unikum. Celou dobu jsem jí sice přál ať dostane co chce(už od prvního dílu jsem jí to přál, ale jen proto aby celá série už skončila). Každopádně kdybych měl hodnotit celou sérii jako komplet dostala by maximálně 2*. Nemám a ani nebudu mít tuhle sérii rád. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Angelika tedy už ví, že hrabě de Peyrac opravdu žije a tak se rozhodne ho najít. Při cestě plného dobrodružství a všudypřítomného nebezpečí však okusí i druhou stránku života. Utrpení, bolest a naprostou bezmoc. Markýza nabízená na trhu jako otrokyně? I to je možné. Závěrečný příběh byl rozdělen do dvou částí, kdy ta druhá byla do kin uvedena až po roce. Romantické chvilky jsou omezeny na minimum a není divu. Na širém moři plném korzárů a pirátů se toho zase až tak moc romantického prožít nedá. Ba naopak. Výprava jak má být a děj hodný na dobrodružný žánr. Místy si to scénárista až moc okatě vypomáhal omšelými náhodami, ale dejme tomu. Proč to nezjednodušit. Čtvrté pokračování osudů Angeliky a Joffreye de Peyrac je atmosférou velmi vzdálen prvotním snímkům, ale není to na škodu. I to má svůj přirozený vývoj a tak se tvůrci vymanili alespoň stereotypu. ()

Reklama

kacirek_ 

všechny recenze uživatele

Podle mého nejpovedenější díl - moře, piráti, Rescator a Angelika. Angelika je stále ve formě - prostě co chce to dostaneme, s chlapama je to ovšem slabší než v předchozích dílem, ale to bude asi tím, že se na obzoru neobjevil žádný, který by stál za hřích a ze kterýho by něco káplo:-). Chudák Joffrey, který před ní utekl až do Středozemního moře a ona ho stejně našla, potvůrka, páč nevypadalo, že by po ní nějak ukrutně truchlil (viď Jasmino), ale láska hory přenáší:-). Ovšem že mu kvůli ní podpálí loď a pak mu zase zmizne, to už je teda rána pod pás, ale on si s tím chlapec jistě poradí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V téhle části příběhu je stejně nejlepší to, jestli se ti dva setkají., Takové příjemné napětí. No dobře, možná je to to druhé nejlepší, protože Michele zde má jednu z nejparádnějších "erotických" scén, kdy je navíc ještě ponížena. Tohle se mužskému publiku prostě muselo a pořád musí líbit. Ty stuhy jí velmi sluší. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Předposlední díl už mizí stejně tak jako několikanásobně unesená Angelika za obzorem... Na tenhle sem se obzvlášť těšil, páč je zde spousty vody, pirátů, námořníků, bukanýrů, kurdějí, galejníků, dokonce i sodomistů (v podpalubí). Zrovna ti úchyláci, kteří se skrývají v útrobách ve mně zanechali velký dojem (už jako když sem viděl Angeliku jako malej). Taková jako odstrašující scéna. Ale úchylák ani sodomista ze mě nevyrostl, zas tak velkej dojem to nebyl :o). Další podobně silný okamžik je na dražbě. Tam si divák může nejvíce vychutnat ladné křivky Angeličiny :o). Jen co se týče těch chlapů, tak už nám holka nějak měkně, kde sou ty časy (díly), kdy si to během jednoho filmu "rozdala" postupně se třema borcema. Tady je to pouze s Pejrakem. Je vidět, že už je natolik vychytralá, že i složité situace dokáže vyřešit jinak než-li "tak už si lehni na záda, to bude prima brigáda". No, ještě jedna neděle se sultánem a bude to za mnou a pak už zase pár let pauzička. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (7)

  • Štvrtý diel Neskrotná Angelika a piaty diel Angelika a sultán (1968) sú vlastne rozdelený jeden film, bol by inak príliš dlhý. (Raccoon.city)
  • V roku 1967 sa film premietal pod názvom Angelika a sultán. (Raccoon.city)
  • Během natáčení se stalo i několik kuriózních příhod. Když Michèle Mercier jezdila svým Mercedesem po tuniských silnicích, stavěli se vojáci i policisté do pozoru a salutovali. V celém Tunisku totiž existoval pouze jeden takový vůz, který vlastnil tehdejší prezident, a tak si vojáci mysleli, že zdraví jeho. (Cucina_Rc)

Reklama

Reklama