Reklama

Reklama

Nezkrotná Angelika

  • Československo Nezkrotná Angelika (více)
TV spot

Obsahy(1)

Angelika opouští dvůr a Francii, aby našla svého manžela, hraběte de Peyrac. U Středozemního moře vstupuje na palubu královské galéry, jíž velí u dvora oblíbený vévoda de Vivonne, bratr královy favoritky, Mme de Montespan. Poté, co je galéra napadena piráty, Angelika se vrhá přes palubu. Netuší, že velitel pirátské lodi – obávaný Rescator – je Jeoffrey de Peyrac, kterého hledá… Před utonutím ji zachrání až pirátská loď markýze d’Escrainville, opilce a zatracence, který nenávidí ženy. Svou touhu Angeliku zabít ovládne jen proto, aby ji výhodně prodal na trhu otroků v Candii (Kréta). Kdo ji jednou spatřil, nemůže na ni zapomenout. A to se stává Angelice znovu osudné. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (116)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Michéle Mercier, Michéle Mercier a její boky, Michéle Mercier a její dechberoucí ramena, Michéle Mercier a její krásná prsa, Michéle Mercier a její líbezná tvářička a zase ta Michéle Mercier. A tentokrát podle mě nejen Michéle, ale také parádní dobrodružný děj ze Středomoří. Korsika nebo Sardinie, čert to vem! Ale krásné galery, souboje na moři, námořnický život, dražba... Až začínám mít pocit, že je to ještě lepší námořnický snímek než MASTER COMMANDER nebo OSTROV POKLADŮ s Christianem Balem a Charltonem Hestonem. [6392. hodnocení, 108. komentář, 64%] ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nevidím v tom žádné zhoršení ani zlepšení oproti předchozím Angelikám. Ani atmosféra nebo děj nijak nevybočují ze standartu, akorát že tentokrát to bylo na moři. Zajímavé bylo znásilnění tím kapitánem lodi, co ji zachránila, a pokus o znásilnění skupinkou několika nadrženejch zhovadilců. A opět to všechno zachraňuje krása Michele Mercier, která v mym hodnocení vždy znamená hvězdičku navíc... ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zrzka pokračuje ve své cestě za pomstou, dle potřeby roztahuje svůj rozkrok a z chlapů si dělá nemyslící loutky. Zároveň zjišťuje, že její milovaný Scarface žije a vydává se ho najít. To ale neví, že se během její souložící cesty napříč Francií, stal z Peyraca obávaný pirát. Tento díl mohl být poslední, ale vzhledem k úspěchu dané série, přišlo tvůrcům jako dobrý nápad, nechat Angeliku na konci filmu unést, abychom se mohli pokochat dalším dílem. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Přestože po druhém díle muselo být každému divákovi jasné, že Angelika je ve skutečnosti neukojená nymfomanka, schovávající se za lásku k manželovi :o), o to víc jí možná nekteří fandili :o). Já vím, je to hrozná limonáda, ale i ta za určitých okolností chutná jako šampaňské. Ty krásné lodě, to krásné moře, ta tklivá hudba....ehm....jsem prostě nenapravitelný romantik. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip, přestává být vtipem, škoda jen, že se toho nedrželi tvůrci série o Angelice, která by dnes mohla být regulerně nazývána seriálem, nebo alespoň miniseriálem. Nastavována kaše, navíc několikrát důkladně převařená vyvolává v ústech pocit "nechutnosti" a velké sytosti, třebas byste měli hlad. Nepovedená historická kulisa, která se s Angelikou táhla v podstatě od prvního dílu je zde ještě mnohem důraznější, stejně tak důraz kladený na "vnady" a bezchybnou krásu hlavní protagonistky, která i kdyby slézala Mount Everest jistě by se nezapomněla namalovat. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (7)

  • Scéna s "candijskými kočkami", které v jedné ze scén napadají Angeliku (Michele Mercier), byla točena následovně. Kolem nohou se jí potuluje mnoho živých koček, když však na Angeliku (Michele Mercier) kočky "skáčou", byly použity kočky vycpané, přičemž místo drápků měly modely rybářské háčky, aby se udržely na šatech. Herečka pak měla škrábance po celém těle. (fiLLthe3DD)
  • Nechybělo málo a film vůbec nevznikl, nebo alespoň ne s hlavní představitelkou Angeliky Michèle Mercier. Po filmu Angelika a král (1966) se Michèle Mercier rozhodla smlouvu přerušit a odmítla natáčet další filmy. Producent Francis Cosne se sice pokoušel vyjednávat, ale marně. Vrhl se tedy do hledání jiné herečky. Údajně uvažoval o Ursule Andress nebo Claudii Cardinal, ale z projektu nakonec sešlo, protože němečtí a italští koproducenti odmítli angažovat jinou herečku než Michèle Mercier a ohrozit tak své investice. Nakonec znovu zavolal Michèle Mercier a přemluvil ji k účasti na dalších dvou filmech. Herečka si vymínila honorář milion franků za každý film, což byla oproti předchozím honorářům obrovská změna. V dodatečných klauzulích smlouvy si vymohla, že ani tentokrát se na plátně neukáže nahá. Dala si rovněž písemně potvrdit, že na náklady produkce bude používat svůj vlastní automobil Mercedes 600. Natáčení probíhalo v roce 1967 především v Tunisu, konkrétně ve městečku Sidi Bou Said, a ve studiích italské společnosti Cinnecità. (Cucina_Rc)
  • Štvrtý diel Neskrotná Angelika a piaty diel Angelika a sultán (1968) sú vlastne rozdelený jeden film, bol by inak príliš dlhý. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama