Reklama

Reklama

Nezkrotná Angelika

  • Československo Nezkrotná Angelika (více)
TV spot

Obsahy(1)

Angelika opouští dvůr a Francii, aby našla svého manžela, hraběte de Peyrac. U Středozemního moře vstupuje na palubu královské galéry, jíž velí u dvora oblíbený vévoda de Vivonne, bratr královy favoritky, Mme de Montespan. Poté, co je galéra napadena piráty, Angelika se vrhá přes palubu. Netuší, že velitel pirátské lodi – obávaný Rescator – je Jeoffrey de Peyrac, kterého hledá… Před utonutím ji zachrání až pirátská loď markýze d’Escrainville, opilce a zatracence, který nenávidí ženy. Svou touhu Angeliku zabít ovládne jen proto, aby ji výhodně prodal na trhu otroků v Candii (Kréta). Kdo ji jednou spatřil, nemůže na ni zapomenout. A to se stává Angelice znovu osudné. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (116)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Michéle Mercier, Michéle Mercier a její boky, Michéle Mercier a její dechberoucí ramena, Michéle Mercier a její krásná prsa, Michéle Mercier a její líbezná tvářička a zase ta Michéle Mercier. A tentokrát podle mě nejen Michéle, ale také parádní dobrodružný děj ze Středomoří. Korsika nebo Sardinie, čert to vem! Ale krásné galery, souboje na moři, námořnický život, dražba... Až začínám mít pocit, že je to ještě lepší námořnický snímek než MASTER COMMANDER nebo OSTROV POKLADŮ s Christianem Balem a Charltonem Hestonem. [6392. hodnocení, 108. komentář, 64%] ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Předposlední díl už mizí stejně tak jako několikanásobně unesená Angelika za obzorem... Na tenhle sem se obzvlášť těšil, páč je zde spousty vody, pirátů, námořníků, bukanýrů, kurdějí, galejníků, dokonce i sodomistů (v podpalubí). Zrovna ti úchyláci, kteří se skrývají v útrobách ve mně zanechali velký dojem (už jako když sem viděl Angeliku jako malej). Taková jako odstrašující scéna. Ale úchylák ani sodomista ze mě nevyrostl, zas tak velkej dojem to nebyl :o). Další podobně silný okamžik je na dražbě. Tam si divák může nejvíce vychutnat ladné křivky Angeličiny :o). Jen co se týče těch chlapů, tak už nám holka nějak měkně, kde sou ty časy (díly), kdy si to během jednoho filmu "rozdala" postupně se třema borcema. Tady je to pouze s Pejrakem. Je vidět, že už je natolik vychytralá, že i složité situace dokáže vyřešit jinak než-li "tak už si lehni na záda, to bude prima brigáda". No, ještě jedna neděle se sultánem a bude to za mnou a pak už zase pár let pauzička. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Námornícke dobrodružstvo Angeliky je oveľa zaujímavejšie oproti nudným kráľovským dvorom, kde to bolo samé ohováranie a intrigy. Tu ide naozaj o život, utopenie je to najmenej a pri scéne z podpalubia tuhne krv v žilách. Aukčná scéna s nenaplneným očakávaním bola mojou nočnou morou v detstve. A ten záver naštval nielen romatickú dušu, ale asi každého, ako som sa dočítal, ide o jeden rozdelený film. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Podle mě musí mít hrabě Peyrac mezi nohama věčně hladovou pumu. Jinak si nedovedu vysvětlit, že taková karikatura se zipem na ksichtu a chromou hnátou je jediným chlapem na moři, kterému Angelika věnuje kalhotky. Jedině, že by byla slepá; to by se pak k sobě konečně hodili. No nic, musím tě nechat plavat, krasavice, protože ani ty prachy na tebe nemám... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Stále naivnější a hloupější filmová série spěje pomalu ale jistě do finále. Na Angeliku silně podprůměrná stopáž také leccos vypovídá o krátícím se dechu scénáře a lecčeho dalšího. Pokud jste se u minulých tří filmů ještě jakžtakž drželi, nyní už nemáte šanci ubránit se smíchu, protože čekáte že každou chvíli zazní kultovní věta "Jsem královna všech moří!!!" ()

Galerie (69)

Zajímavosti (7)

  • Štvrtý diel Neskrotná Angelika a piaty diel Angelika a sultán (1968) sú vlastne rozdelený jeden film, bol by inak príliš dlhý. (Raccoon.city)
  • Scéna s "candijskými kočkami", které v jedné ze scén napadají Angeliku (Michele Mercier), byla točena následovně. Kolem nohou se jí potuluje mnoho živých koček, když však na Angeliku (Michele Mercier) kočky "skáčou", byly použity kočky vycpané, přičemž místo drápků měly modely rybářské háčky, aby se udržely na šatech. Herečka pak měla škrábance po celém těle. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama