Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vydra se začal mstít Edovi za jeho petici. Eda se ale nevzdává. A když se dozví, že si jeho Johana chce vzít za muže Vydrova syna, rázně se proti tomu postaví. Do Prahy přijíždí sjednat pořádek Sikorský, druhý muž Sladkovodní aliance. A nečekaně podpoří Edovu petici pro coming out vodníků. Aniž to tušíme, žijí mezi námi. Není to pohádka – je to realita a čistá pravda. Premiéra třináctidílného komediálního seriálu o vodnících, podvodnících a věcech mezi nebem a dnem. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát byl děj o šupinu lepší než v předchozí epizodě, ale ani tak to nebyla žádná sláva, Seriál měl v prvních čtyřech epizodách nejen mnohem lepší tempo, ale hlavně docházelo mnohem častěji k humoru, ten je s přibývajícími díly stále vzácnější ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Žádám Vás o ruku Vaší dcery Johany. Slibuji, že ji budu ochraňovat a udržovat vlhkou a chladnou a to i v časech suchých a horkých." Tak tomu říkám žádost o ruku, i když v tomto případě poněkud předčasnou. Jinak mi tento díl nepřinesl moc zábavy, ale zajímavostmi se nešetřilo. Do politické hry totiž vstupuje Sladkovodní aliance i Církev, Edovo a Vydrovo tajemství zvolna vyplouvá nad hladinu Vltavy a přátelský rozhovor lovkyně Jaré s loveným Laušmanem nabízí zajímavé možnosti dalšího vývoje. Nemusí pršet ... stačí když kape. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě jsou zmíněni agenti Mulder a Scullyová ze seriálu Akta X (od r. 1993). (SONY_)

Reklama

Reklama