Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pryč jsou časy, kdy bývalý partyzán a válečný hrdina Natalino Tartufato (Nino Manfredi) zachránil život britskému agentu Charlesovi Harrisonovi (Clive Revill). Nyní se musí vypořádat s každodenními životními problémy. A tu se náhle objeví Harrison, který v současnosti pracuje pro tajnou službu, a přesvědčí ho, aby zabil muže v čele neonacistické organizace. Natalina přitahují velké peníze, které by za to dostal, ale zabít člověka, když už není válka, to nejde jen tak. A tehdy Natalina napadne spásonosný plán. (ilclassico)

(více)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Isté sklamanie sa nedá poprieť, protagonisti pred kamerou aj za ňou predsa len sľubovali lepší zážitok. Slabší priemer. Druhý komentár. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Italská komedie o bývalém partyzánovi, kterého si po více, jak dvaceti letech najme britská tajná služba, aby oddělal amerického neonacistu. Jenže tomu se do toho už moc nechce, a tak si najme nějakého pobudu, aby to udělal za něj a pobuda si na to najme někoho jiného a tak dále ... Je to šíleně překombinované, místy docela vtipné, ale celkově spíš průměr. Rozhodně to není crazy komedie, na kterou by bylo nutné se dívat víckrát. ()

Reklama

Reklama