Reklama

Reklama

Lyžařská hlídka

  • Československo Lyžařská akademie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V této rozpustilé komedii se parta oddaných členů horské služby vydává zachránit lyžařské středisko Snowy Peaks od zhoubných plánů chamtivého podnikatele Marise. I když jsou členové lyžařské hlídky pěkně rozpustilí, hlavní zásluhu jim nelze upřít - bezpečnost na sjezdovkách se jim daří udržovat skvěle. Nyní je ale čeká mnohem náročnější úkol, když musí bojovat proti nepřátelskému a movitému developerovi. (Peta_N)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

joelly01 

všechny recenze uživatele

Jako dite prevelice zboznovano. Ted, po vic nez dvaceti letech opet opraseno. Nebudu kecat, pocitala jsem s tim ze to zodpaduju a radsi to ani nehodim na csfd, ale stal se pravy opak! Prijemne a vtipne pozdneosumdesatkove Retro. Vtipy zadny vykvet originality, ale usmev na tvari vyloudi. Krasna priroda a co se tyce lyzovani tak opravdu kloboucek!!! Tahle ski komedie je pro me takovy maly klenot. To jejich paradni obleceni (nikdy neprestanu mit slabost pro "neonove" lyzarske overaly a tupirovane vlasy), ty klasicke lyze, ucesy a hlavne... ty triky co tam vali! Ja jsem teda dnes otravena jak hadi zub, neb jsem spatne spala a rano jsem musela dostat tri injekce, ale kdyz si vzpomenu jak jsem na tohle vcera koukala tak se tady zase usmivam jak mesicek na hnoji a hned se citim o neco lip! Btw. snowboardista, jak by rekla ma pubertalni kamaradka, byl taky "cajk", pamatuju si ze jako dite jsme tu jeho Turbo jizdu davali na VHS tak desetkrat po sobe a vzdy nam prisla bozi. Jako i vcera. O je, toto byla prijemna vec. Hory jsou stejne nejlepsi, hory vladnou, vsechno ostatni je na nic a vsechno ostatni se muze nechat odstrelit treba nekam na Mars! ()

Muad 

všechny recenze uživatele

"Pánové ztratila jsem kontaktní čočku pomůže mi ji někdo najít?" "Jmenuji se Barbara Čekoniová a jsem z Bratilslavy.. toto je Barbara Jackoniová a je z Bratislajvy.. z Bratislavy.. to je rozdíl?" "Ochutnat smrt.. Žít život.." " aa tohle raději sami doma nezkoušejte" Těžká blbost, těžká nostalgie.. a všiměte si, že nikdo nemá karvingy :-) ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Zhruba po deseti či více letech jsem teď koukal znova. Pamatoval jsem si akorát tu scénu s gumou, jak se mu utrhne stromek pod rukama. Překvapivě se mi to opět líbilo. Hrozně pohodová atmosféra s hudebníma hitovkama a ne až tak za vlasy přitaženým humorem ve stylu Chevy Chase. -"Taste death, live life." ()

Mol 

všechny recenze uživatele

SHOOTIN' THE HOLE IS JUST LIKE MAKIN' LOVE. BUT I'VE NEVER MADE LOVE. GOOD LUCK! Old schoolová komedie, kterou jsem jako dítě miloval. Už začáteční battle se zipama nastartuje tuhle šílenost do nebeských mraků. Jednoznačně nejvíc jsem si však užíval scény se schizofrenickým snowboarďákem. "Nechtěl byste si poslechnout trochu naší muziky?" - "Né, to je dobrý" - !!!!!!! - "VYPNITO!" - "No, to je muzika.". Jak říkám, to se prostě musí vidět. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nostalgická vzpomínka na porevoluční časy, kdy se filmy půjčovaly na VHS, obvykle za 20 a někdy i za 50 korun na den, s výjimkou pátku, kdy se pak mohly vrátit až v pondělí. Lyžařskou akademii jsme viděli ve stejné době, jako Terminátora 2, sérii Flash, Gremlins, Critters, Policejní akademie (i když ty byly z televize nahrané už i dříve) a hodně dalších áček i béček. Film sám o sobě nestojí ani za těch 57 % aktuálního hodnocení, i když pár dobrých "seků" se tam najde, jeho hodnota tkví právě v onom sentimentálním zavzpomínání. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Uhah v lokalitách Park City, Little Cottonwood Canyon, Snowbird a Alta od 8. března do 25. dubna 1989. (GASTON73)

Reklama

Reklama