Reklama

Reklama

Hra na vraha: Part II

Trailer

Obsahy(1)

Martin se přestěhoval. Aby si získal nové kamarády, rozhodl se uspořádat víkendovou akci na chatě svých rodičů. Tam pozval pět zcela cizích lidí, které zaujal jeho inzerát. Hlavním bodem programu se totiž měla stát hra na vraha, jejíž obliba tyto mladé lidi spojuje. Pravidla jsou jednoduchá. Jeden hráč si tajně vylosuje postavu vraha, zatímco ostatní jsou jeho potencionálními oběťmi. Zábava na celý víkend se ovšem začne měnit na noční můru, když se maskovaný zabiják stará o to, aby se hra hrála podle jeho smrtonosných pravidel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Všechno, co se dá pochválit na jedničce a čím mě jednička zaujala, je ve dvojce zašlapáno do bahna. Už úvodní scéna se zombíky jasně ukazuje, kam to celé spadne. Bylo-li herecké osazenstvo jedničky ve svém neherectví přirozeně sympatické, zdejší herecké osazenstvo je unylé a křečovité jako leklá ryba. Že si nedovedete představit křečovitou leklou rybu? Koukněte na tohle. Šeď, nuda, nepovedené pokusy o cokoliv (od herectví, přes dramaturgii, triky až po hudbu). Přesně takhle se dá potupit snad náhodně či nechtěně zajímavý originál. Hvězdička snad jen za nepatrnou nápaditost ohledně mordů. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hra na vraha: Part II“ je pro mě lepší než první díl a klidně bych si dovedl představit, že je tohle ten původní film, kde se začíná legenda Jana Nováka psát. Nic to ale nemění na tom, že je celý film stále ještě hodně problematický a má mnoho prvků, které by bylo nutné hodně vypilovat a nejlépe přetočit. Přítomnost zombie už je pak jenom takovou podivností na úvod i na závěr. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama