Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harry App (Dieter Hallervorden), nepříliš úspěšný soukromý detektiv, dostane konečně šanci jak se dostat k penězům. Stará paní Anni Rose (Lisa Helwig) ho angažuje jako "bodyguarda" na cestu vlakem do Švýcarska, kde se chce s Mr. Theem, svým výstavním králíčkem, zúčastnit mezinárodní soutěže "krásy". Stejným vlakem však naneštěstí jedou i dva zloději, kteří vezou ukradeného Renoira svému "zaměstnavateli"... (Pohrobek)

(více)

Recenze (8)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Milá poblázněná německá komedie s "jedním" králíkem jménem Theo, jeho mazanou majitelkou, šíleně upřímným detektivem Harry Appem, tajnůstkářskou ženou v černém a s dvěma podařenými "kněžími", kteří kradou jako straky zvláště obrazy velkých Mistrů.. :-) Jedno z posledních filmových děl slavného komediálního režiséra Francie, který "stvořil" nejslavnější Funesovu roli Cruchota. ()

Harry77 

všechny recenze uživatele

Možná jsem infantilní, ale tahle komedie z osmdesátek ve mě prostě pořád vyvolává pohodu a můžu jít vidět pořád dokola. Zásadní roli tam samozřejmě hraje rukopis režiséra četníků J.Giraulta a pro mě je prostě tenhle styl komedií absolutně pohodový a relaxační. Navíc dabing je rovněž perfektní stejně tak, jak tomu prostě v osmdesátých letech u nás v absolutní většině filmů bylo. Takže za mě prostě nejde jinak než za plný počet ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Praštěná komedie, ve které je podle žánrových pravidel všechno popletené, nesmyslné a docela málo vtipné. Celkově má stejně daleko k dokonalosti jako k průseru. Tentokrát chybí erotika, čeští diváci si užijí solidní dabing Filmového studia Barrandov 1983. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Mezi německými bláznivými komediemi osmdesátých let nadprůměr - to však v této kategorii příliš neznamená. Nicméně - ústřední dvojice Dieter Hallervorden + Iris Berben vyložená polena nejsou a pak film režíroval známý "Funes - režisér" Jean Girault. Divákům nad 10 let však stejně nedoporučuji. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ KINOPREMIÉRA: ÚPF = IX./ 1983 + ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 7.6.1986 (R: ČST 2 = 15.5.1988), réžia českého znenia (ÚPF) = ZDENEK SIROVÝ - Hallervordena dabuje Stanislav Fišer - Prvá komédia s "Didim", ktorú som kedysi videl na ČST. Tentokrát hrá súkromného detektíva, ktorý má cez hranice previezť vzácneho chovného zajaca. Zajacovu klietku, ale gangstri použili ako schránku na prepašovanie vzácneho obrazu... (29.7.2009) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama