Reklama

Reklama

Pěsti ze železa 2

  • USA The Man with the Iron Fists 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Thaddeus (RZA) se vrací ve strhujícím akčním dobrodružství inspirovaném klasikou kung fu, ve kterém neprůbojný vesničan spojí své síly s tajemným neznámým, aby spolu z čínského hornického městečka devatenáctého století vymýtili zlé síly – pozemské i nadpozemské. Když horník Li Kung (Dustin Nguyen) a jeho žena Ah Ni (Eugenia Yuan) poblíž vesnice naleznou těžce zraněného cizince jménem Thaddeus, nabídnou mu přístřeší. Zatímco se muž uzdravuje, proniká do tajů hluboko zakořeněného sporu, ve kterém stojí místní obyvatelé proti zlému mistru Ho (Carl Ng) a jeho zločinným nohsledům. S pomocí Thaddeuse se z nerozhodného Kunga stane ve fi lmu nabitém akčními scénami opravdový neohrožený bojovník. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
etkrson

etkrson (hodnocení, recenze)

taky nedoporučuji, uroven trapnosti a promrhaný látky vás ubíjí po celej film, stejně jak u jedničky.. Připadá mi to jak kdyby společnost Asylum udělala kung -fu film..Rza by za tohle potřeboval pořádnou na zuby z otočky..možná i šlapáka finálního na krk..

Uživatel etkrson smazal svůj příspěvek.

Rozko

Rozko (hodnocení, recenze)

Výborný počin. Krásná fůze západní a východní kinematografie s lehkým Tarantínovským a Rodrigézovským nádechem a čínskou filozofií. Akce a hudba skvělá. Triky výborné, ať už to jsou ty kung fu, či westerňácké ;). Za mně 5 hvězd ;).

bararich8

bararich8 (hodnocení, recenze)

Zhruba na úrovni 1. dílu. Ten rap mi tam vcelku seděl :). Hlavy létají, mniši se obrací v hrobě.

Prosím o odemčení hodnocení.

ma1eus

ma1eus (hodnocení, recenze)

velmi spatne prave som to dokukal respektive preklikal sa cez to jednotak sa mi pacila ale toto odpad jedna hviezdicak max

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Súhlasím, vyzerá to solídne. Ani jednotka nebola špatná. Ale len tak krúžila okolo svojho potenciálu a tá prelanovaná akcia ma tiež nenadchla.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Jednotka sa mi vôbec nepacila, ale dvojka vyzera celkom normalne. A na videofilm aj velkolepo.

na příspěvěk reagoval ywo666

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama