Reklama

Reklama

Hamari Adhuri Kahaani

  • Indie हमारी अधूरी कहानी
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Aarav (E. Hashmi) je zámožný majitel sítě luxusních hotelů. Jednoho dne se seznámí s citlivou květinářkou Vasudhou (V. Balan), která na něj udělala dojem svojí nesobeckostí a upřímností. Proto jí nabídne práci v jednom ze svých hotelů v Dubaji. Ovšem Vasudha má malého chlapce a již několik let čeká na návrat svého násilnického manžela Hariho (R. Rao), který náhle zmizel a je navíc obviněn z terorismu. Nejdříve lukrativní místo odmítne, ale vlivem okolností nakonec souhlasí. Z počáteční jiskry vzplane mezi oběma oheň pravé lásky. Vše směřuje ke světlým zítřkům, když tu se náhle na scéně objeví Hari, jako předzvěst temnoty, která hodlá vše krásné zničit. Sny a plány se počínají bortit..... Milé, cituplné ovšem i zároveň smutné vyprávění o osudu tří lidí, kterým do života vkočila bolest, ale zároveň i láska, která je osvobodila, změnila a dala jim naději a procitnutí. Ovšem svět je někdy hodně krutý a s lidskými bytostmi a jejich sny si nehezky pohrává. Musím pochválit autora za zajímavý nápad. Rovněž množství moc krásných a dojímavých momentů mě po emoční stránce dozajista oslovilo. I když ne vše bylo ideální, bohužel... Cílím tím hlavně na celkové zpracování a vyprávění samo, jenž nedokázalo ze sebe vytěžit více. Jsem si jistý, že kdyby se toho chopil někdo šikovnější, výsledek by musel být daleko lepší, živější, plný ještě hlubšího procítění na mnohem silnější škále emocí. Potenciál byl daleko větší, daleko! Takže byla přítomna i místa hluchá a nevýrazná. Stačilo je jen uchopit jinak a mohlo být vše vynikající, žel se tak nestalo. E. Hashmiho a V. Balan mám moc rád a moc jim to spolu slušeno. R. Rao mezi mé favority nepatří, ale pro takovéto role se hodí parádně. Hudba příjemná a povedená. Výborně tak doplňovala děj celého snímku. Moje jednoznačně nejoblíbenější píseň je Zaroori Tha, moc krásná. Hodnocení se drželo od samého počátku na čtyřech hvězdách, ovšem nebylo to vůbec jednoznačné a právě díky někdy nepřesvědčivému zpracování sklouzávalo níže. Čtyři slabší hvězdy jsou myslím plně odpovídající. Byl jsem spokojený v mnoha ohledech, ale přeci jen ne v celku jako takovém. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dejový rámec tohto príbehu bol výborný, čo sa však akosi nedá povedať aj o jeho prevedení, kde to celé pôsobilo tak trochu nevýrazne. Pri daných možnostiach sa s tým dalo určite aj o čosi viac pohrať a zdramatizovať to. Čo sa týka postavy skromného a obetavého Aarava, tak ani neverím, že taký dobrák môže skutočne existovať. Ani len v rozprávkach, nieto ešte vo filme, ktorý sa snaží tváriť reálne. Takže toto mi prišlo fakt za hranicou reálnosti, bez ohľadu na to aký bol Hari násilnícky živel. Škoda toho, malo to väčší potenciál. Ale hudba bola na druhú stranu veľmi príjemná. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Nádherný tragický príbeh lásky. Z tohto filmu by sa dal od začiatku do konca žmýkať smútok a emócie zabalené do krásnych kulís a krásnej hudby. Emraan a Vidya, úžasná dvojica ako stvorená na takúto smutnú lovestory. Je medzi nimi iskra, ktorá dodáva celému filmu náboj aj keď koniec je od začiatku každému jasný, predsa len dúfate, že možno... ()

Reklama

Reklama