Reklama

Reklama

Čínská odysea

  • Hongkong Chinese Odyssey 2002 (více)

Obsahy(1)

Honkongský nejlepší film roku 2002. Filmová odysea plná smíchu, lásky, přátelství a akčních scén, které navazují na triky filmu Tygr a Drak. (oficiální text distributora)

Recenze (35)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Fajna haluz. Tento typ humoru celkom mozem. Cele to stoji na mimike vybornych hercov. Moja oblubena Whei je proste chutna v kazdom ohlade. Ku koncu to sice straca naboj a mal som pocit, ze to cele trva dlhsie ako sa uvadza, ale tie styri slabsie si tento ulet urcite zasluzi. Naviac i hudobna stranka filmu je celkom fajn a pasuje tu. Takisto postava Amour Amour, ktoru hra Athena Chu je sympaticka. Nemozem si pomoct ale korejsky a hong-kongsky herci, co sa mimiky v podobnych filmoch tyka absolutne dominuju v celej kinematrografii. Mnohokrat to sice zabrdne az do afektu, ale divak sa neskutocne bavi. :) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Šílený čínský film s podivným trhlým humorem nemusí sedět každému. To však nebyl můj případ, protože od začátku jsem se mohla smíchy potrhat z hlouposti některých scén. Měla jsem pocit, že tohle musí být ta správná crazy komedie, která by za svůj vtip i pět hvězdiček zasloužila. Nemluvě o tom, že skvělé hodnocení by zasloužila i úžasná čínská hudba, která zábavné scény provázela... Jenže bohužel - ke konci už nebylo vtipu tolik, aby to tento snímek dotáhl k dokonalosti. V druhé polovině to začalo drhnout, tvůrcům nejspíš začaly docházet nápady, a tak poslední, čemu jsem se skutečně zasmála, byl císařův afro styl... Škoda, Čínská odysea skončila na čtyřech hvězdičkách, výš to zkrátka nedotáhla. ~(4,4)~ ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

První i druhej díl jsou rozhodně lepší a návaznost na ně tady veškerá žádná, ale když už bych to měl k něčemu přirovnat, tak spíš k dílu druhýmu, nicméně Tony Leung rozhodně nemá takovej komediální talent jako Stephen Chow a podle toho i vypadá vtipnost filmu, což ale zas tak nevadí, jelikož i bez nějakých uzemňujících sranda scén je zábavnost filmu veliká a příběh poutavej ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pouštěl v domění, že jde o odysseu od Chowa:-), ale najednou vidím jiné obsazení, které je výborné (Leung, Wong, Zhao), ale film bohužel nedosahuje takových komediálních kvalit jako odyssea od Chowa, i když vtipy občas i hlášky dobré, ale překvapila mě výborná hudba. Konec je sice natahován, ale celkově jde o velmi dobrý film, u kterého jsem se i přes počáteční záměnu (kterou jsem si zavinil sám) velmi dobře bavil. 65% ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Několik neskutečně vtipných fórů, kdy jsem se hlasitě smál, pár trapných nebo nepochopitelných gagů, sem tam nějaká vata a zbytečně dlouhá stopáž. Celek působí nevyrovnaně a trochu chaoticky, ale je to rozhodně jedna z nejlepších asijských komedií vůbec. Takže trochu - a kvůli Wei Zhao rád - přivřu oko a dám tomu čtyři hvězdy, protože film rozhodně pobaví a rozesměje. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama