Reklama

Reklama

Mylene Farmer : Timeless 2013 - Le film

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Francie, 2014, 127 min

Hrají:

Mylène Farmer, Moby (a.z.)

Obsahy(1)

Záznam turné Timeless z francouzského Lyonu. Za první týden se prodalo rekordních 70 tisíc nosičů.

Seznam skladeb: 1. Prologue
2. Timeless Genesis
3. À Force De...
4. Comme J'Ai Mal
5. C'est Une Belle Journée
6. Monkey Me
7. Slipping Away (Crier La Vie) (feat. Moby)
8. Elle A Dit
9. Oui Mais... Non
10. Timeless Ballet
11. Mad World (feat. Gary Jules)
12. Les Mots (feat. Gary Jules)
13. Je Te Dis Tout
14. Et Pourtant
15. Désenchantée
16. Bleu Noir
17. Diabolique Mon Ange
18. Sans Contrefaçon
19. Maman A Tort
20. Je T'Aime Mélancolie
21. Outro JTM
22. XXL
23. À L'Ombre
24. Inséparables
25. Rêver
26. Endlessly (TroiMae)

(více)

Recenze (6)

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Vždy mě napadne srovnání s Madonnou, ze kterého nesamoúčelně provokativní Farmer i její show vždy plně vítězí. Pokaždé jedinečná výprava, světla, scéna, kostýmy… Po Gigerovi, nebo tělech tentokrát roboti, kteří jsou takovým echem Al lis Full of Love od Björk a na scéně jsou překvapivě efektní. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Mylene Farmer je príliš výborná ,aby mohla do sveta vypustiť niečo iné ako v určitom slova zmysle kráásuuuu. Aj tu je poznať všetky nové vymoženosti a hračičky čo existujú pre dokonalý vizuál z koncertu. A pieseň "Les Mots" v duete s Garym Julesom je nezabudniteľná navždy sa zavŕta do mysle z Timeless. Je treba závidieť každému kto takéto niečo môže zažiť naživo. Koncertná Mylene Farmer je fakt skvelá ... ()

Reklama

gael83 

všechny recenze uživatele

Krystalicky originální, svébytná, osobitá, manipulující a milující. Mylene je jako život, neuvěřitelná v nekonečnu emocí a projevů a přesto jasně definující sama sebe. Minulým turné a show na Stade de France dosáhla své vlastní mety, kterou už nelze překonat a na tomto turné, které je spíš osobnější jde cestou originality a sci-fi idei. Za mě osobně nejvíc roboti, všemožné technické vychytávky včetně úvodní vstupní sekvence, lights, je zbytečné to popisovat protože tohle se musí vidět a ještě líp zažít. ()

Rider@ 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, že tato poměrně úzce zaměřená zpěvačka (ve smyslu vazby na frankofonní země, i když je samozřejmě známá i jinde) je schopna vyprodukovat show, která strčí do kapsy i mega hvězdy nadnárodního formátu. Jedna z mála hvězd populární scény, která umí opravdu zpívat a vydrží na živo celé své dlouhé show (což se o řadě mega hvězd populární hudby nadá říci). Robot dance mě potěšil, velmi originální a poutavé! Stále je to kočka! Ve 2015 bude nové album "Interstellaires", tak se nám možná rýsuje nová show ;-). Třeba někdy zavítá i k nám, když bylo už i Bělorusko (WTF!?) ... ale je pravda, že v rusky mluvících zemích je celkem populární. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Výborné jako vždy,ale své dva předchozí koncerty (Avant que l'ombre... à Bercy a Stade de France) Mylene nepřekonala.Absence tanečnic mě překvapila a nepotěšila. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Kostýmy navrhl Jean-Paul Gaultier (TroiMae)

Reklama

Reklama