Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva dobrovolníci Max a Albert souhlasí s nabídkou na otestování přístroje a nechají se na dobu tří let zmrazit. Místo v roce 1993 se ale probudí o padesát let později v podivném, sterilním světě bez mužů. Všude kolem nich jsou jen samé ženy, které žijí v podzemním městě, protože ovzduší na povrchu planety je kontaminováno. Max a Albert jsou proti své vůli považováni za primitivní archeologický nález a hrozí jim smrt, anebo násilná přeměna v ženy. Ženy převzaly vládu nad světem a naši hrdinové se stávají pokusnými králíky. Díky dívce jménem Lamia, která zcela nepropadla feministické propagandě, se mužům podaří uprchnout. Ukáže jim cestu na povrch a spolu s nimi se rozhodne i ona zemřít na zamořené planetě mimo svůj bezpečný podzemní domov. Jenže na zemi je vše jako kdysi, dokonce je tam i dům, ve kterém tajně bydlí šéfka podzemního ženského společenství. (TV Nova)

(více)

Diskuze

JesterKruger

JesterKruger (hodnocení, recenze)

punk_zero

Mám tě chápat správně, že jsi odpůrce LGBT? Tak si jím zůstaň, ale nenadávej. A navíc z tvého komentáře vizní, že srovnáváš pedofily a LGBT. Tak to jsi potom naopak nemocný ty.  

curfew77

curfew77 (hodnocení, recenze)

DanušeGr.

"Sovětský blok" neznamená SSSR, ale sféru vlivu této někdejší velmoci, tedy státy, na jejichž území uplatňovala politický a ekonomický nátlak. Stačí se podívat do Wikipedie nebo si připomenout učivo dějepisu ze základní školy (než začnu opravovat druhé na filmových serverech). Bože...

Tiberian

Tiberian (hodnocení, recenze)

Tak som sa vcera na to po rokoch konecne poriadne pozrel ako dospelak a dost ma prekvapilo ako inteligentne je to natocene. Lenze ak si odmyslim to, ze na Zemi ostali len zeny a cely ten "gestapacky" hav, musim s polutovanim povedat, ze v tej najhlbsej myslienke filmu je dnesna spolocnost takmer uz podobna tejto. Kto to nevidi tak je celkom mozne ze si to nevsimne vobec. Mozno sa veci obratia k lepsiemu, ale ak nie, bohuzial sme na ceste ku kontrolovanej spolocnosti plnej bolestivych lzi postavenych na zdegenerovanom cloveku. 

na příspěvěk reagoval Extrakritik

Uživatel DanušeGr. smazal svůj příspěvek.

gab0

gab0 (hodnocení, recenze)

keby to nebol film natoceny v byvalom sovietskom bloku v roku 1984, nebolo by na nom asi nic zvlastne :o))

na příspěvěk reagoval DanušeGr.

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

Víděl jsem milionkrát Sex Mise je to skvělí film Polsky a je to skělí film mě to pobavílo ženy ,.

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

ty vole,takej masakr, nechápu, že jsem doteď na tenhle skvost nenarazil aspoň v telce

PavelDanko

PavelDanko (hodnocení, recenze)

Film, který je svým příběhem i po 25 letech stále aktuální. Příjemně a hlavně nenásilně pobaví. Děj filmu se samovolně vyvíjí, což u takových žánrů obvykle vyžaduje velmi přesné pero...

Související novinky

5. ročník festivalu Future Gate

5. ročník festivalu Future Gate

07.02.2018

Pátý ročník festivalu science fiction filmů zavítá do pěti měst. Jako každý rok představí časem prověřené klasiky i filmové novinky, a nově i dokumenty, workshopy, velkolepý koncert nebo diskuse se… (více)

Reklama

Reklama