Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (96)

kingik 

všechny recenze uživatele

Přítomnost versus budoucnost. Anebo je to všechno jinak vzhledem k alternativním časovým liniím, v nichž dochází k nejzásadnějším změnám v životě Loua, Jacoba a Nicka? Jistě netřeba osvěžovat, co se událo v jedničce. Lou díky cestování v čase pohádkově zbohatl, ale jeho osud se brzy naplní. Poté, co byl střelen do choulostivých míst, je opět nutné cestovat v čase, aby k jeho vraždě nedošlo. Stará parta spojí síly a vířivkou, která je strojem času, se nedopatřením dostane do roku 2025, kde na ni čeká nejedno záludné překvapení. Každý může být v budoucnosti vrahem, který byl vyslán, aby změnil minulost (ano, na zmínku o Terminátorovi skutečně dojde) a ke všemu se trio setkává s Adamovým synem, o kterém neměli ani potuchy, i když původně hledali jeho tátu, který byl z vraždy hlavním podezřelým. Adam v podání Johna Cusacka se v pokračování objeví už jen na okamžik. Tvůrčí tým z jedničky nedostál změn. Na režijní sesli už poměrně zkušený Steve Pink, scénář opět dodal Josh Heald. A oba se zřejmě domluvili na tom, že pokračování musí být desetkrát střelenější a zamotanější, i když to z tohoto hlediska vychází lépe pro střelenou eventualitu na nejrůznější způsoby. Asi nejvíc překvapí, že dvojka je podstatně hardcore, než její podstatně invenčnější předchůdce. Zde se cílí na kozy, genitálie, pěkné slečny, na odkazy a citace nejrůznějších slavných i méně slavných filmů a songů, zvratky, gay sex ve zvrácené tv show a já nevím, co ještě, protože je toho poměrně dost. Vlastně celý film je takto sestaven. Dvojka je vlastně jen jakási šňůra, na které je navlečen humor všeho druhu, fekální nevyjímaje. A do toho se nezapomíná pátrat po vrahovi Lou. Tak jestli vám tyhle atributy k dobré komedii stačí, neměla by vám dvojka uniknout. Trio Rob Corddry, Craig Robinson a Clark Duke je vtipné a jejich humor je neokoukaný. Cestovat s nimi časem - rovná se humorná kravinka - jak se patří. 70% ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Paradoxně snesitelnější než první díl. Nechutná fekální hovadina je to řádná, scény plné blití, spermatu a perverze jsou tu stále (TV show), ale díky zasazení do budoucnosti a jakémusi pokusu o příběh je to sledovatelné. Ke konci mě ty postavy začaly i celkem bavit, asi jak si člověk zvykne na retardovaného, ale vtipného a věrného kámoše. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uz To by l Zitra Flam 1 bopla hrozna blbost, ale mala v sebe miesta, kde sa dalo aspon pousimat. Reziser Styv Pynk je vsak len podpriemerny reziser, reziu nezvlada, vatovo plane dialogy prevladaju, Chevy Chase /Blazniva Dovolena 1983, Spies Like Us 1985/ je priserny herec a nevie hrat, no a humor sa uplne vytratil. Hnoj : 0 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to už tak dobré jako první díl, ale pořád jsem se místy docela bavil. Navíc v rámci toho ani nemáte potřebu hodnotit, jaká je logika celého cestování v čase, protože jde stejně o postavy a o to, co dělají. Některé vtipy byly skvělé, ale pohříchu jich bylo velmi málo. Pořád si ale myslím, že to je v rámci americké produkce nadprůměrná komedie. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po sympatické, ale ničím převratné jedničce, která mě štvala spíš odfláknutým zpracováním, přichází dvojka, o kterou nejspíš nikdo neprosil. Tvůrci bohužel přidali spíš na fekálním humoru (ne že by ho v jedničce bylo zas tak málo) a většina kouzla je v tahu. Navíc ve většině stopáže se neobjeví John Cusack, takže to všechno táhne především trio Corddry, Robinson a Duke, kteří se až moc spoléhají na opakované hláškování. Přibráním Adama Scotta se kvalita sice mírně pozvedla, ale nikterak výrazně. Pro fanoušky Community a/nebo Silicon Valley je příjemným bonusem účast Gillian Jacobsové, resp. Kumaila Nanjianiho. Všehovšudy to za lepší než dvě hvězdičky ovšem není. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama