Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (96)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel, ale rýchlo som pochopil, o čo v nej išlo. Dvojka má svoje svetlé momenty, prízemný humor, hlášky a perfektnú výrivku. Hlavne to drží ukecaný Corddry, ktorý je rebel, robí si srandu zo všetkých a všetkého. Ako oddychovka na občasné uchechtnutie fajn, inak to dojem nezanechá. 2 z 5 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmy o cestovaní v čase mám rád. Kľudne môžu byť ladené i v komediálnom duchu. Nedávno som natrafil na snímok "To bol zajtra flám". Je to príbeh o štyroch chlapíkoch, ktorí sa vrátili späť v čase a zmenili tak svoju budúcnosť. Celkom som sa pri tom pobavil. Teraz som si pozrel druhú časť ("To bol zajtra flám 2"). No už ma to tak nebralo ako pôvodný film. Zdalo sa mi to dosť nudné a miestami až trapné. Hodne tam chýbal aj John Cusack. Je to úplne zbytočné pokračovanie. ** ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem se vážně hodně bavil. Fekální a úchylné vtípky měli své opodstatnění a zapadli do příběhu. Čekali jste časové zvraty. Důležitým faktem byl návrat do 80´, kde jste kýčovitost čekali. Dvojka není vtipná, nemá žádné odkazy na známé filmy, příběh je o ničem... Trošku se divím, že se John Cusack objeví v cameo roli, to bylo pod jeho úroveň a myslím, že i pod Chevyho... ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Jsem asi prvním komentujícím, který dvojku považuje za vydařenější než jedničku. Více ztřeštěnosti, více ujetých nápadů (citlivá ale i pomstychtivá auta, asketický synovec či skutečně vypečený televizní pořad), více škodolibosti a černého humoru. A překvapivě též trocha náročnosti, pokud jde o přemýšlení, jak to s tím cestováním v čase vlastně je, což graduje v závěru a do absurdna je to rozvedeno v závěrečných titulcích. Dobře jsem se pobavil :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přítomnost versus budoucnost. Anebo je to všechno jinak vzhledem k alternativním časovým liniím, v nichž dochází k nejzásadnějším změnám v životě Loua, Jacoba a Nicka? Jistě netřeba osvěžovat, co se událo v jedničce. Lou díky cestování v čase pohádkově zbohatl, ale jeho osud se brzy naplní. Poté, co byl střelen do choulostivých míst, je opět nutné cestovat v čase, aby k jeho vraždě nedošlo. Stará parta spojí síly a vířivkou, která je strojem času, se nedopatřením dostane do roku 2025, kde na ni čeká nejedno záludné překvapení. Každý může být v budoucnosti vrahem, který byl vyslán, aby změnil minulost (ano, na zmínku o Terminátorovi skutečně dojde) a ke všemu se trio setkává s Adamovým synem, o kterém neměli ani potuchy, i když původně hledali jeho tátu, který byl z vraždy hlavním podezřelým. Adam v podání Johna Cusacka se v pokračování objeví už jen na okamžik. Tvůrčí tým z jedničky nedostál změn. Na režijní sesli už poměrně zkušený Steve Pink, scénář opět dodal Josh Heald. A oba se zřejmě domluvili na tom, že pokračování musí být desetkrát střelenější a zamotanější, i když to z tohoto hlediska vychází lépe pro střelenou eventualitu na nejrůznější způsoby. Asi nejvíc překvapí, že dvojka je podstatně hardcore, než její podstatně invenčnější předchůdce. Zde se cílí na kozy, genitálie, pěkné slečny, na odkazy a citace nejrůznějších slavných i méně slavných filmů a songů, zvratky, gay sex ve zvrácené tv show a já nevím, co ještě, protože je toho poměrně dost. Vlastně celý film je takto sestaven. Dvojka je vlastně jen jakási šňůra, na které je navlečen humor všeho druhu, fekální nevyjímaje. A do toho se nezapomíná pátrat po vrahovi Lou. Tak jestli vám tyhle atributy k dobré komedii stačí, neměla by vám dvojka uniknout. Trio Rob Corddry, Craig Robinson a Clark Duke je vtipné a jejich humor je neokoukaný. Cestovat s nimi časem - rovná se humorná kravinka - jak se patří. 70% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama