Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol celkom príjemná oddychovka. Veľa si požičal z kvalitnejších filmov, ale zabavil. Tu sa nevydarilo skoro nič, humor je úchylný, príbeh trápny a všetky postavy nesympatické. Toto sa nemalo vôbec točiť. Dúfam že ich ani vo sne nenapadne spraviť ďalšie pokračovanie. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Jednička mě hodně bavila. Dvojka mě vlastně nezklamala. Stopáž je tak akorát, takže to má celkem tah. Je to takový jaký to je. Netlačí to na pilu a vtipy vám nezalejzaj do prdle svojí vtíravostí. Je to takový lehký. Humor je suchej, brutální a pro někoho nechutnej. Ale mě to bavilo. Jedničce jsem dal 4 hvězdy, ta byla fakt lepší. Tady 3 hvězdy... Ale na hranici 4.. 60% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel, ale rýchlo som pochopil, o čo v nej išlo. Dvojka má svoje svetlé momenty, prízemný humor, hlášky a perfektnú výrivku. Hlavne to drží ukecaný Corddry, ktorý je rebel, robí si srandu zo všetkých a všetkého. Ako oddychovka na občasné uchechtnutie fajn, inak to dojem nezanechá. 2 z 5 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

S vulgárním kopulačním humorem se to sice přehánělo, avšak hlavní problém znamenala unylá zápletka s "hledáním vraha" v alternativní budoucnosti, která do toho nikdy pořádně nešlápla a jen provazovala sterilní komediální výstupy. Pár z nich decentně pobavilo a celá taškařice po tragickém začátku překvapivě rychle utekla, ale bez přidané nostalgické hodnoty jako v jedničce jsem na ni zapomněl dřív, než jsem si ji vůbec pustil. :-) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že Hot Tub Time Machine má svoje pokračovanie, tak som sa celkom potešil. Jednotka bola fajn, len občas až príliš perverzná, no toto pokračovanie ma normálne že sklamalo. Aj keď ústredná myšlienka bola v podstate dobre vymyslená, ale nejako mi to v konečnom dôsledku prišlo celé dosť zbytočné. A musím uznať, že absencia postavy Adama v podaní Johna Cusacka bola dosť citeľná (bez neho to proste nebolo až tak ono). Čo ja viem, čakal som rozhodne viac, škoda toho... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama