Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedním z nejcennějších exponátů městského muzea jsou Tygří oči, dva velké diamanty v ceně šesti milionů marek. A právě ty přišli ukrást lupiči. Když se rozdrnčí poplašné zařízení, ukryjí zločinci kameny do dvou nádherných motorek vystavených v přízemí. Den nato tam zabloudí naši staří známí Mike a Thomas, náhodou jsou stotisícími návštěvníky - a vyhrávají ony motocykly! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

Šandík 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování je snad ještě slabší, než "jednička". Přesto platí to, co jsem napsal o prvním díle, totiž, že některé fóry jsou opravdu skvělé. Bohužel, mezi tím je obrovská spousta hlušiny. Navíc je třeba k negativům připočíst ještě neuvěřitelně otravnou disko hudbu, která přibyla zjevně proto, aby to bylo víc "chic"... 3/10 ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Na německou kinematografii se až na pár vyjímek koukam dost skepticky. Němci nikdy neuměli, neumí a nejspíš ani nebudou umět točit. Legendární Mayovky, Kobra 11 či pár vyjímek na kterých se spolu s čechama podíleli, jejich filmování nestojí za řeč. Ty scénky v týhle rádoby komedii jsou tak neskutečně trapný, suchý a co je nejhorší, tak předvídatelný. Na druhou stranu to docela chápu, protože mám zkušenosti s prací v Německu a jejich humor je opravdu dost specifickej a málokdo mu přijde na chuť. Jediná scénka u který jsem se od srdce zasmál byla, když přenocovali ve stanu a ráno se probudili na fotbalovým stadionu, kde už bouřili fanoušci, ale jinak je to celkově vzato fakt kravina a ten rádoby gangster s ocelovým uchem tomu nasadil korunu ----> za hlavní hereckou dvojici, která tak špatná nebyla a na německou produkci i docela pěkný herečky, končim na 30ti % ()

Reklama

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Nosáči dostali motorky,jedou na výlet!Taková Německá road movie plná parodických prvků ,například Fast Food řetězec s podivným výběrem,zloději vzácného diamantu s umělým uchem,nebo poučka jak se dobře spí v obchodě.Samozřejmě na to nejsou sami,potkají nové přítelkyně,kamarády i nepřátele a nakonec přijdou ke všemu a zároveň to ztratí.Pro tuto dvojku jak typické. ()

plechulka odpad!

všechny recenze uživatele

Začnu trochu zeširoka: zájezdové autobusy jsou, co se týče dramaturgie filmů, dost nepředvídatelné - i když ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU to dle mého průzkumu jistí (jak nepředvídatelné, že!).... Letos jsme na zájezdu do Italie začali s Poledňákovou krotit krokodýly (pro mne odpadové utrpení), druhý večer pustili kupodivu LET 93, což jsem já a pár lidí ocenilo, ale většina brblala, že pro depresi na dovolené nejsou a tak třetí den nastoupili dva nosáči.... Dosud jsem se s nimi nesetkala a tuším, že se Němci nechali inspirovat dvojicí Spencer/Hill (kteří mne v dětství rozesmávali spolehlivě a nyní většinou), jenže - když dva dělají totéž.... Za celý film mi nepřišel k smíchu jediný gag - pravda, dost lidí se smálo a nejvíc chlapec asi desetiletý, takže asi nejsem správná "cílová skupina"... Ale zase naopak - kdybych měla kam utéct, utekla bych a nikdy bych si nepotvrdila, že německý humor asi nikdy nepochopím.... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tommy a Mike jsou opět bez práce a to by jeden nevěřil, co se může stát, když jeden z nich usilovně hledá místo, aby se mohl nerušeně vymočit. Ano, lehká a přirozená komedie o motorových tříkolkách, krásných stopařkách a ukradených diamantech. Od předešlého snímku výrazný posun co se týče humoru a letní svěžesti, i když o nějakou vydatnou bláznivinu opět nejde. Každý vtip či humorná situace tak nějak ze všeho přirozeně vyjde a jakoby se to celé neslo jen na náhodách. A tak tu jeden gag opět střídá druhý ve své jednoduchosti. Některé jsou již na dnešní dobu hodně apatické, ale opět je potřeba z nostalgického hlediska na celý koncept shlížet okem shovívavým. Jako letní odpočinkový a hlavně naprosto nenáročný film lze snímek přijmout ve své plné parádě. Současný divák jen nesmí být rozmazlený současnými komediálními bláznivinami. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v německém Mnichově a na jezeře Wörthersee v Rakousku. (BMW12)
  • Vůz, který s nosáči na krátkou chvíli „vymění“ chlápek v baru, je Jaguar XK 120 z roku 1953. (Foxhound#1)
  • Vo filme sa objaví monopost Formuly 1 Brabham BT 52 s motorom BMW z roku 1983. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama