Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedním z nejcennějších exponátů městského muzea jsou Tygří oči, dva velké diamanty v ceně šesti milionů marek. A právě ty přišli ukrást lupiči. Když se rozdrnčí poplašné zařízení, ukryjí zločinci kameny do dvou nádherných motorek vystavených v přízemí. Den nato tam zabloudí naši staří známí Mike a Thomas, náhodou jsou stotisícími návštěvníky - a vyhrávají ony motocykly! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bilble všech nosáčů, pro nás ostaní jen klasická jednoduchá nosní zábava. To ovšem bohatě stačí a čas od času si přijedu k nosačům natankovat úsměv. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Svého času to byla jedna z mála západoněmeckých komedií, která k nám pronikla. Už jen proto, že přišla ze západu, jsme na ni pohlíželi trochu méně kritickýma očima. Ale dneska už to myslím můžu říct nahlas - je to ptákovina. :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne lepsi nez Dva supernosaci, ale porad nic extra. Film ma na nemeckou komedii dostacujici pribeh a diky tomu, ze je celej film spis road movie, tak je i vcelku sviznej a zacne nepatrne nudit az ke konci. Dokonce i Kruger s Gottschalkem jsou snesitelnejsi, protoze se tu zas tak moc neztrapnujou. Problem je, ze se nak zapomnelo na vtipy, coz je u komedie slusnej problem. Ale par se jich tam naslo a tech 90 minut se na to diva docela prijemne, tak ty 3* dam. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Asi bude špatný počasí. Auta lítaj nějak nízko." Bejvávaly časy, kdy "rypáci" Mike a Thomas vyprodávali kina, rozesmívali sály a vzbuzovali touhu pořídit si vlastní tříkolku. I já jsem po ní toužil a ještě jsem se u toho skvěle bavil. Čas však dokázal, že je to hrozná hovadina s debilním příběhem, několika slušnejma fórama a kvalitu udržely jen ty tříkolky. Nevadí. Tenkrát to svůj účel splnilo a dneska už to beru jen jako nostalgickou raritu. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem tenhle film strašně žral. Před časem jsem na to někde náhodou narazil a vůbec jsem nechápal, co se mi na tom kdysi tak líbilo. Nebudu sem zatahovat nostalgický vzpomínky, kdy to byl jeden z mála západních filmů, co se dostal do televize, a dávám 2 hvězdičky. A to si řikám, že je to možná až moc... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na blonďatého padoucha se stříbrným uchem je mi jasné, z čeho čerpal manager západoněmeckého střihu Vlasta Košťál inspiraci ke svému účesu.. Typická "natrhnu ti arsch" komedie z Deutschlandu, kdy z každého záběru máte pocit, že se to do 5 vteřin musí zvrhnout v softporno z gelsenkirchenských ateliérů Udo Kiesslinga. Bože, toto jsem byl opravdu schopen sledovat i vícekrát za sebou? Je evidentní, že z masochismu člověka vyléčí až čas.. Krügerovi měl někdo říct, že když hraje nosáče, měl by si z něj nejdřív vytrhat všechny chlupy o délce honduraské pralesní liány (viz.úvodní titulky).. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento kousek jsem prvně zhlédla před mnoha léty, snad když mi bylo tak dvanáct, a od té doby jsem jej neviděla. Proto jsem byla potěšena, když jsem zaznamenala, že jej budou opět vysílat v TV. Byla jsem zvědava, jak na něj budu pohlížet s odstupem času, a mého filmového vývoje, nyní již jako absolutní filmový maniak. Stále je to pro mě zábavné dílko. Nyní sice už jako béčkově vyznívající klasika a nostalgie, ale stále obsahující zapamatování hodné scénky (pobyt v oddělení ložnic, posezení u hamburgerů, jízda opilého Nosáče, na výstavě, návštěva nemocnice, scény s gangstery), vtipné dialogy, z nichž některé si doteď pamatuji, příjemný hudební výběr, který se mi po letech opět rozezněl v hlavě, a perfektní dabing, bez kterého by to možná ani nebylo ono. Nalezla jsem také pár menších děr ve scénáři, ale ani to nemohlo přehlušit můj zážitek, vzpomínky a umístění na čestném místě v oddělení komedií. "Když říkám naposled, myslím tím naposled", "Nejsou modlící se ruce vlastně také trojúhelník?", "Oni mě tu zapomněli a v televizi dávají písničky s Gottem." :) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Spolu s Videem nejpovedenější díl o Nosáčích. Vždy se dobře pobavím a některé dialogy znám nazpaměť. Dabing přímo luxus. Petr Oliva a Karel Heřmánek. Co více si přát. 70% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je to nejlepší díl, ale mi se líbil ze všech nejvíce. Jako dítě jsem to viděl alespoň edetkrát a líbilo se mi to. Dneska na to nahlížím trochu jinak a musím uznat, že je to blbost jak Brno. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrná komedie se slabým scénářem, kterou nad vodou jednoznačné drží komediální dvojka Kruger/Gottschalk. A zdařilý dabing. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nechápem kvantovú fyziku a nemecký humor. Nostalgia? Kašlať na ňu, jedna hviezda pôjde za trojkolky a druhá za záporáka (viď plagát k filmu) s najzvláštnejším účesom v celom Západnom Nemecku, ktorý bol drsný ako hajzlový papier, ale to bol asi zámer... ()

Reklama

Reklama