Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedním z nejcennějších exponátů městského muzea jsou Tygří oči, dva velké diamanty v ceně šesti milionů marek. A právě ty přišli ukrást lupiči. Když se rozdrnčí poplašné zařízení, ukryjí zločinci kameny do dvou nádherných motorek vystavených v přízemí. Den nato tam zabloudí naši staří známí Mike a Thomas, náhodou jsou stotisícími návštěvníky - a vyhrávají ony motocykly! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tommy a Mike jsou opět bez práce a to by jeden nevěřil, co se může stát, když jeden z nich usilovně hledá místo, aby se mohl nerušeně vymočit. Ano, lehká a přirozená komedie o motorových tříkolkách, krásných stopařkách a ukradených diamantech. Od předešlého snímku výrazný posun co se týče humoru a letní svěžesti, i když o nějakou vydatnou bláznivinu opět nejde. Každý vtip či humorná situace tak nějak ze všeho přirozeně vyjde a jakoby se to celé neslo jen na náhodách. A tak tu jeden gag opět střídá druhý ve své jednoduchosti. Některé jsou již na dnešní dobu hodně apatické, ale opět je potřeba z nostalgického hlediska na celý koncept shlížet okem shovívavým. Jako letní odpočinkový a hlavně naprosto nenáročný film lze snímek přijmout ve své plné parádě. Současný divák jen nesmí být rozmazlený současnými komediálními bláznivinami. ()

Šandík 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování je snad ještě slabší, než "jednička". Přesto platí to, co jsem napsal o prvním díle, totiž, že některé fóry jsou opravdu skvělé. Bohužel, mezi tím je obrovská spousta hlušiny. Navíc je třeba k negativům připočíst ještě neuvěřitelně otravnou disko hudbu, která přibyla zjevně proto, aby to bylo víc "chic"... 3/10 ()

Reklama

Armin82 

všechny recenze uživatele

Na německou kinematografii se až na pár vyjímek koukam dost skepticky. Němci nikdy neuměli, neumí a nejspíš ani nebudou umět točit. Legendární Mayovky, Kobra 11 či pár vyjímek na kterých se spolu s čechama podíleli, jejich filmování nestojí za řeč. Ty scénky v týhle rádoby komedii jsou tak neskutečně trapný, suchý a co je nejhorší, tak předvídatelný. Na druhou stranu to docela chápu, protože mám zkušenosti s prací v Německu a jejich humor je opravdu dost specifickej a málokdo mu přijde na chuť. Jediná scénka u který jsem se od srdce zasmál byla, když přenocovali ve stanu a ráno se probudili na fotbalovým stadionu, kde už bouřili fanoušci, ale jinak je to celkově vzato fakt kravina a ten rádoby gangster s ocelovým uchem tomu nasadil korunu ----> za hlavní hereckou dvojici, která tak špatná nebyla a na německou produkci i docela pěkný herečky, končim na 30ti % ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Vybavuji si zcela jasně, že jsem film Dva nosáči tankují super navštívil v kině a byl naprosto spokojený. V útlém věku mi tento druh zábavy vyhovoval a upřímný smích zaléval sál biografu, dnes však to k propuknutí huronského smíchu již nestačí. Dvojici komiků se sice podařilo vybudovat zdánlivě kompaktnější příběh, ale konstrukce není odolná vlivu počasí, je chatrnější, bezradnější a únavnější. I nadšení tvůrců se zdá opotřebovanější a bez pořádného nápadu rozvíjí svojí představu kriminální komedie. Alespoň ty tříkolové choppery jsou stylové a Tommy (Thomas Gottschalk) s Mikem (Mike Krüger) s jejich pomocí mohou svádět mladá pohledná děvčata. Mezi okouzlené ženy lze zařadit Mikovu letmou lásku a zdravotní sestřičku Birgit (půvabná Simone Brahmann), do Tommyho zamilovanou cirkusovou orientální tanečnici Farah (půvabná Sonja Tuchmann) a cirkusovou hadí ženu (zajímavá Erika Maury-Lascoux), pro kterou vzplanul Mike. Nelítostní zločinci jsou karikaturami a nejvytíženější je všehoschopný árijec se stříbrným uchem (András Fricsay Kali Son) a mrkvožrout s vystřelovacím nožem (Achim Gunske). Jejich partu doplňuje nespokojený vedoucí (Karl Spiehs) a nesmlouvavá šéfka Tamara (Thea Gottschalk). Většina je příliš dětinská a člověk se fascinovaně sám sebe ptá, jak se to mohlo stát hitem, byť orámovaný pouze dobou svého vzniku. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne lepsi nez Dva supernosaci, ale porad nic extra. Film ma na nemeckou komedii dostacujici pribeh a diky tomu, ze je celej film spis road movie, tak je i vcelku sviznej a zacne nepatrne nudit az ke konci. Dokonce i Kruger s Gottschalkem jsou snesitelnejsi, protoze se tu zas tak moc neztrapnujou. Problem je, ze se nak zapomnelo na vtipy, coz je u komedie slusnej problem. Ale par se jich tam naslo a tech 90 minut se na to diva docela prijemne, tak ty 3* dam. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v německém Mnichově a na jezeře Wörthersee v Rakousku. (BMW12)
  • Vůz, který s nosáči na krátkou chvíli „vymění“ chlápek v baru, je Jaguar XK 120 z roku 1953. (Foxhound#1)
  • Vo filme sa objaví monopost Formuly 1 Brabham BT 52 s motorom BMW z roku 1983. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama