Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní vyjednavačka Cameron si dává za vinu smrt mladého lupiče a chce si dát na čas pauzu. Když je však přepadena banka, ve které pracuje její mladší sestra, musí zpátky do akce. Vychází najevo, že jde o víc než jen o bankovní loupež... Cameron Graingerová pracuje jako policejní vyjednavačka a zároveň připravuje nové vyjednavače. Jednoho dne je povolána k případu, kdy teprve šestnáctiletý Eric Sanders přepadne obchod se zbraní v ruce a než stihne utéct, je obchod obklíčen policií. Cameronin úkol je, aby  se Eric vzdal a nikdo nepřišel k úhoně. Cameron záhy poznává, že Eric není žádný protřelý zločinec, ale kluk, který má velký strach. Přesvědčí ho, aby položil zbraň a vyšel z obchodu s rukama nad hlavou. Slibuje mu, že se mu nic nestane. Bohužel zrovna ve chvíli, kdy Eric opouští obchod, prodavač najde jeho zbraň, vezme ji do ruky a otevře dveře. V tu chvíli je Eric policií zastřelen. Cameron je z té události naprosto rozhozená a nechce vůbec chodit do práce. Ani na policii, ani do školy. Ve škole požádá svou nejlepší studentku, aby za ni na čas vzala výuku. Nechce se stýkat s nikým, jen se svou mladší sestrou Darcy. Svěří jí, že napsala Ericově matce omluvný dopis, ale zatím se jí neozvala. Cameron netuší, že někdo sleduje každý její krok. A nejen její, i její sestry. Po nějaké době dostává dopis od paní Sandersové, která ji neviní z Ericovy smrti a to Cameron povzbudí k tomu, aby se vrátila zpátky do školy. S Darcy se domluví, že spolu půjdou na oběd a na nákupy. Mezitím je však přepadena banka, ve které Darcy pracuje. V době přepadení si Darcy zrovna něco ohřívá v mikrovlnce a tak se o přepadení dozví až po chvíli. Schová se v šatně a zavolá policii. Jeden z lupičů se jde podívat i do kuchyňky a vidí zapnutou mikrovlnku. Navíc v tu chvíli Darcy zazvoní telefon, volá ji Cameron a chce se domluvit, kde se sejdou. Darcy je odhalena. Lupič pak z Darcyna telefonu volá Cameron, aby si domluvil podmínky, za kterých by se bezpečně dostali z banky, která je obklíčena policisty. Cameron vytuší, že se v bance děje i něco jiného. Jde o víc než jen o běžné přepadení, je to osobní. I Darcy už je v tuto chvíli jasné, že lupič šel po ní kvůli Cameron. Cameron zakrátko dojde, oč tu běží, když se dozví, že dodávka, kterou lupiči přijeli je registrovaná v Lake County, místě odkud pocházel Eric Sanders... (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Bohužel, jakmile někde uvidíte kombinaci thriller / Kanada, dá se očekávat, že to bude průser. A tady u toho TV filmu to prostě platí. Vlastně stačí vidět první vyjednávací akci s přepadením obchodu a budete mít jasno. Botoxem napíchaná vyjednavačka to jede řešit, nehledě na ostatní, postupy a cokoliv si začne sundávat neprůstřelnou vestu a jde směrem k pachateli, protože ona to přece vyřeší. Pak dojde k naprosto nesmyslnýmu a nelogickýmu výstřelu a tím k pohnojení celé akce... dokonce v jednom záběru leží zbraň pachatele na místě, kde vůbec ležet nemá, protože v předchozím záběru byla prostě jinde. No, je to sračka jako hrom, není potřeba to nějak dál rozvádět. A když pak dojde k přepadení banky, už se skoro člověk musí smát! To jsem to zase jednou někam přepnul teda... achjo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Ačkoliv se jedná o kanadský film, děj se odehrává v USA v Detroitu, který se nachází ve státě Michigan v blízké hranici s Kanadou. (noelcoward73)

Reklama

Reklama