Reklama

Reklama

Červená Karkulka

  • angličtina Little Red Riding-Hood

Obsahy(1)

Klasická filmová pohádka podle bratří Grimmů! Malá holčička, které říkají Červená Karkulka, žije se svými rodiči v domku u lesa. Je milá, hodná a přátelí se s různými zvířátky. Jednoho dne se sama vydá za babičkou, která bydlí v hlubokém lese. Cestou jí potká zlý vlk a Červená Karkulka se chytne do jeho pasti. Když Karkulka přijde do babiččina domku, najde tam místo babičky převlečeného vlka. Karkulčiny rodiče a taky zvířecí kamarádi přispěchají na pomoc a vše dobře skončí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nevkusná rozprávka, ktorá je určená len pre najmladšie publikum, je oproti predlohe Grimmovcov zmenená takmer na nepoznanie. Takže tam boli aj líška, aj medveď, aj veverica, aj zajac...ešte dobre, že nie aj slon s krokodílom. Kostýmy zvierat sú strašné. Babička fetuje tabak a vlk je poľahky premohnutý práve tabakom. Čakal som, ako poriešia záchranu prehltnutých jedincov - takto: zober nôž a rozpáraj mu brucho...a opatrne, aby sa nezobudil. Mínusom je aj to, že sa to celé odohráva v štúdiu ako lacná inscenácia, nemá to patričnú atmosféru a o kvalite hercov je škoda niečo vravieť. Ešteže tento nevkus nie je dlhý. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Jestli chcete vidět hodně ujetou a zároveň strašnou pohádku, tak se podívejte na tuhle o Červené Karkulce. Papundeklové interiéry vypadají ještě hůř než ty v první sérii Star Treku. Babička si před vnučkou šňupe tabák. Ještě že prozradili, že je to tabák, jinak to vypadalo fakt jako něco jiného. A co je ze všeho nejhorší? Tak to jsou herci v kostýmech vlka, lišky, medvěda a zajíčka. Je to ještě víc bizarnější podívaná než na Opičího krále. [63. hodnocení, 8. komentář, 45%] ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama