Reklama

Reklama

U moře

  • USA By the Sea (více)
Trailer 2

Do malebného francouzského přímořského letoviska přijíždí americký manželský pár. Spisovatel Roland (Brad Pitt) tu chce nalézt sílu, klid a inspiraci k napsání své další knihy, naopak jeho žena Vanessa (Angelina Jolie) vlastně ani netuší, co tu dělá. Jejich manželství se během let proměnilo v poněkud toxický vztah, kdy jsou raději sami než s tím druhým, Vanessa na lehátku na terase jejich letního bytu, Roland v baru s místními štamgasty. Partnerské dusno rozčeří až příjezd mladých novomanželů (Mélanie Laurent a Melvil Poupaud), kteří se usadí v sousedním bytě a Rolandovi s Vanessou připomenou, jaké to mezi nimi bylo na začátku. Brzy se ukáže, že oba mladí lidé se mohou stát katalyzátorem, který vztah Rolanda a Vanessy buď definitivně zničí, nebo ho pomůže vyléčit. (CinemArt)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Nevadilo by mi, že děj připomíná “Něžná je noc” od Fitzgeralda - proč nevytvořit alternativu? - ale spisovatel Bred Pitt by podle mě mohl chrlit aspoň přehršli chytrých myšlenek a ty mohly znít jako “voice over” - když už děj byl na nule. Škoda, že si scénáristka v kýčovém klobouk z pseudo-levharta nenechala od někoho našeptat nějaký nápad - což takhle: speaking of devil?

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Toto chcelo veľa talentu napísať a natočiť. V Lare Croft jej to išlo najlepšie zatiaľ... :D strašné voľačo a ešte dvojhodinové...

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

Gryphon

Lol, ale tady jde o něco jinýho.. Prý jí na rakovinu umřela máma, babička, teta a nevim kdo ještě a to riziko, že to zasáhne i jí, tam bylo díky dědičnosti fakt vysoký.. takže to celkem chápu..

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

gonga

Práve že nemala. Ona si tie **** dala odstrániť len preventívne. Čiže ak prekonáva "ťažkú chorobu" tak to bude choroba duševná. Je to ako by som si dal preventívne amputovať ruky aby sa mi neprihodila zlomenina.

na příspěvěk reagoval Tristan Rafael, zsn

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Gryphon

Měla prej raka prsu. A tak si je nechal vzit obě, pro jistotu. A nebo neměla a i tak si je nechala uříznout.

na příspěvěk reagoval Gryphon

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

JazzCat

JazzCat (hodnocení, recenze)

Aha, takže rádoby artová vykrádačka Scotta a Zeldy Fitzgeraldových po Hollywoodsku. No jo, jenže kdo má vydržet čumět 2 hodiny na tu politicky korektní píču s kachním ksichtem...

Detektiv-2

Detektiv-2 (hodnocení, recenze)

Druhý trailer vypadá opravdu luxusně, věřím, že to bude stát za to. Těším se :))

Detektiv-2

Detektiv-2 (hodnocení, recenze)

Konečně jsem se opět dočkal Brangeliny na plátně :D Po shlédnutí traileru se velmi těším, Jolie je dle mě s režírováním na správné cestě. Doufám, že to bude stát za to.

gwn9

gwn9 (hodnocení, recenze)

hmmm, pan a paní Pittovi zase spolu na plátně :) to jsem zvědav, vypadá to zajímavě

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

Sevcik

v traileroch nebýva hudba zo soundtracku, vieš určite že v tomto tá hudba pochádza zo soundtracku?

na příspěvěk reagoval Sevcik

Sevcik

Sevcik (hodnocení, recenze)

Tak tohle vypadá velmi dobře. Nevíte někdo, kdo má dělat hudbu? Už z traileru zněla zajímavě a hodě umělecky. Jsem zvědavý, jestli se Angelina v režii zlepšila...

na příspěvěk reagoval ambron, Gryphon

Aaron.

Aaron. (hodnocení, recenze)

zajímavé, chtěl jsem vidět i Mélanie, škoda...ale celkem se mi to zamlouvá..

Reklama

Reklama