Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Počas bojovej operácie kdesi v Moldavsku zahynie elitný vojak Delta Force. No záznam z kamery, zobrazujúci jeho posledné chvíle, všetkým vyrazí dych. Čo sa stalo? Generál Orland (Bruce Greenwood) vidí akúsi spektrálnu anomáliu. Agentka Madisonová (Emily Mortimer) podozrieva nepriateľa z vývoja novej maskovacej technológie, ktorú chce získať za každú cenu. Jediný, kto môže do záhady vniesť trochu svetla, je vynálezca kamery - Dr. Clyne (James Badge Dale). Je to chyba kamery, alebo nová technológia? A ak ide o zbraň, ako sa pred ňou chrániť? (koba)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Začalo to jako docela dobry sci-fi a skončilo to jako docela blby sci-fi. Do té doby, než se ty přízraky začly objevovat ve velkém a než pak postupem času zjistili, co jsou zač a jak proti nim bojovat, bylo to ještě jakž takž dobré. Ale řekněme si to otevřeně - nehmotnej nepřítel není divácky dobrej nepřítel. Moc toho s nima totiž nevymysleli. Je to pak to samé furt dokola, akorát s většíma zbraněma. Takže z původního nadšení to pomalu nudne a nudne, až to úplně znudne. A to nemluvím o Emily Mortiner, kterou nemusím. Za zpracování, pár dobrých herců a povedené obrněné Tatrovky (nebo co to bylo) dávám 1 hvězdu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodně slušná akčňárna, která má ale dvě části různé kvality. Zatímco na začátku se rozjede hodně slušně našláplé akční sci-fi, které nepůsobí ani blbě, tak ve druhé polovině Vám začnou i něco vysvětlovat a vrcholem všeho je, když se na ty neviditelné zabijáky začnou zbrojit. Opravdu MacGyver hadr. Jelikož ale akčních sci-fáren podobných kvalit mnoho není, nebudu si stěžovat a pokorně za tento film Netflixu poděkuji. Ostatně jako za celou řadu dalších sci-fi kousků. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Klausovská „ne-výhra“. K plnému uspokojení by chtěla údernější dohled a schopnějšího realizátora, který dovede vidět dál, než za minutový horizont televizní reklamy. Že pak ale Netflix nevypustí z klece rázného dramaturga a agilního střihače, je už na pováženou. Je mi trochu líto nedat aspoň 60%, ale čím víc stopáž roste ke dvěma hodinám, tím víc jsem nudou okusoval ovladač. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tohle bude herecky nezajímavé, ale právě herci ukázali, že i s béčka s nijak valným příběhem se dá udělat hodně koukatelný film. Dobře, mohou za to herci a také trikoví specialisté, protože po téhle stránce snímek funguje skutečně dobře a na scény se velmi dobře kouká. Doladit příběh a bude to parádní. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemný mix Terminátora, Vetřelců a Matrixu. Nejsem odborník a fyzika nebyla mým koníčkem, tudíž po technické stránce nemohu soudit. Ale napínavý snímek s příjemným vizuálem, slušnými triky, zajímavým nápadem a střílečkami mi utekl jako voda v horské bystřině. Vědec Clyne je poslán vládou a armádou USA do Moldavska, kde se americké jednotky dostávají do střetu s neviditelným nepřítelem. Jelikož vyvinul speciální brýle (a kromě toho ještě půl výbavy bojových jednotek včetně vylepšení pancéřových bojových vozidel), které umožňují vidět i okem neviditelné, má se pokusit přijít záhadě na kloub. Přiměřeně a neokázale vlastenecké (kéž by Češi dokázali býti alespoň polovičními vlastenci, jako jsou Američané). A samozřejmě antimilitaristické, anžto válka je svinstvo a generálové se vždy snaží udržovat války při životě bez ohledu na příslušnost k národu. Podařené béčko! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Americké jednotky jezdí ve filmu v českých Tatrách vyrobených pro slovenskou armádu tzv. Tatrapan, ve filmu označených jako Mrap. (SsgtJira)
  • Časť scén sa natáčala aj na Slovensku, konkrétne v Komárňanskej pevnosti. (ambron)
  • Film byl vyroben studiem Universal a původně měl jít do kin. Studio si s ním ale nevědělo příliš rady, a dokonce ho stáhlo z kinodistribuce. Nakonec byl snímek koupen a uveden internetovou televizí Netflix. (joker.george)

Reklama

Reklama