Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Trumper 

všechny recenze uživatele

Vzpomeňte si na nějakou celkem zajímavou historku, kterou vám v poslední době někdo vyprávěl, a představte si, že vám ji vypráví ten nejhorší vypravěč, jakého znáte. Tak přesně takový je tento film.___ Utahaný, bez emocí, nebo s emocemi, které nefungují, protože v nich není ani špetka tvůrčí upřímnosti. Prvních 15 minut funguje film nejlépe, poté přeskočí z dramatu do mysteriózního žánru, k tomu si začne hrát na drsnou kriminálku a osudovou romanci… jenom při tom jaksi zapomene, že má v popisu uvedený ještě žánr komedie. /50% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Sympatická hra A. Yelchin (R.I.P.) a Z. Deschanel, ale celé je to natočené bez väčšej fantázie (inak povedané, je to suché) a nezaujímavo servírované. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Reklama

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Indie film, ktery se snazi mit indie mysteriozni presah, ale vubec to nefunguje (a to ja takovy filmy zrovna rad): Natoceny je to hezky, ale jinak jednoduse hra na umeni: Ta snaha byt neco vic z toho strasne pristi a je to az neprijemny ten boj tvurcu sledovat. Takze bohuzelo ani ty dve ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama