Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 3

Recenze (243)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Nechápu to hodnocení. Ano není to Statham, ale je to kurýr a kurýr byl vždy těžce přehnaný. Vždy se tam objevovaly scény, nad kterými člověk nemohl přemýšlet a pokud kvalitu původního kurýra vyzdvihuje jenom herec v hlavní roli, tak to potom ano. Ale tento film je pro mě naprosto totožný. Není to sice až na tak vysoké úrovni, ale účel to splnilo úplně stejně. Akce, auta, holky, všechno co měli předchozí díly. A ty ulítlé scény byli i v původních dílech. Takže za mě to je dobrá průměrná podívá. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

JESTLI MÁTE RÁDI SPOMALOVAČKY, TAK TENHLE FILM SI FAKT UŽIJETE! Horší už jsou snad jen ty nesmyslné FLASBACKY! Kam čert nemůže nastrčí ženskou... No tak proč neudělat podle toho celí film? Shrnu to asi takhle, protože koukám že to tu samí znalec.... RESTART Kurýra nesahá novému HITMAN47 ani po podrážky bot! Velmi průměrný film, velmi špatný scénář.... otřesný Casting. docela dobré po trikové stránce... některé akce prakticky i neproveditelné. Třeba scéna z terminálem, tam ten dopad ani není, protože se tam to auto LOGICKY NEVEŠLO. Kromě toho Skrein byla opravdu špatná volba... kdy prakticky po celou stopáž sledujete jeho naprdelkovanej face.... křivé a žluté zuby, navíc to jak se pořád kření a ta rtěnka? Jako omlouvám se, ale u filmu kde převládají pánské rtěnky nad těma dámskýma... to prostě nemůžu brát vážně. Navíc ten strašně klišovitý scénář ... který je tupější než plocha ůhlu. Ženský auta... celkem solidní bitky a velmy podprůměrný záporák který prakticky hraje tu vedlejší roli slepého z houslemi. Ale to je tak asi všechno. Jestli od toho čekáte snad něco víc, pusťte si raději kulervoucího invenčního AGENTA47. tohle nemělo smysl ani házet na papír.. Jestli tohle měl bejt Restart... tak to se netěším na další podprůměrné pokračování které bohužel vzniknou... Známe frantíky a jejich pokračování. Opravdu špatný vtip. Shrnu to asi takhle, protože koukám že to tu samí znalec.... RESTART Kurýra nesahá novému HITMAN47 ani po podrážky bot! Proč film vidět? Akční scény: 1) Drsný Úplněk, 2) švandovní Ranwey, 3) Ostrá párty na jachtě ... Závěrečná myšlenka? Jestli se úvod filmu odehrává v roce 1995 a pokračuje dál o 15 let později. Kolik je vlastně Frankovy let, když hlavnímu záporákovy je tak 30 už tehdy? Nehodil by se sem tedy spíš vážně Frenk? ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Rány od nájemného řidiče-kurýra Franka bolí, stejně tak bolí i jeho další dobrodružství, kterého se už nechtěl účastnit britský plešoun v dokonale padnoucím obleku. A to bolí dvakrát tolik. Jeho nástupce nás nezajímá, nestojí za to, abychom mu drželi palce a divák bude přemýšlet, zda ten chraplák je skutečně jeho nebo ho jen napodobuje. Tak či onak nefunguje. Stathamovo charisma ho brutálně převyšuje, ale co už, raději ho nechejme sešlapovat pedály. To mu docela jde. Děj se točí kolem čtveřice prostitutek, které nám trestuhodně nic „ze sebe“ neukážou, ale zároveň je jejich geniální plán tak promakaný (okrádají své bývalé pasáky a Frank je od jednoho k druhému vozí), až se chce divákovi brečet. Původní Kurýr dobře věděl, že chce zejména pobavit, nabídl honičky, cool nadsázku, hezké obrázky a kontaktní souboje, občas nějakou kočku vysvlékl. Jenže Luc Besson zřejmě šňupe pořád stejné zboží, občas to nevadí, ale většinou bychom si opravdu přáli nějaký RESTART. Jenže tady se bereme docela smrtelně vážně, tu a tam vyplavou na povrch nějaká traumata, táta s klukem se snaží hláškovat a záporáci jsou opět mizerní (to už je dneska nikdo neumí?). Naštěstí režisér Camille Delamarre, bývalý střihač, v akčních scénách úplně neselhal, jen svůj příběh obsadil karikaturami, které jsou nezajímavé a momentů, jako je rvačka v nočním klubu, je zoufale málo. Díky aspoň za střídmou stopáž. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tradičně tupý scénář, standartní akční scény (oproti předchozímu dílu střihově nedokurvené, ačkoli tentokrát režíroval střihač trojky) a místo Stathama zbloudilý model, navíc zastíněný charizmatem sympatického chlapáka Stevensona. Ale Loan Chabanol je kost a celkově je to v pohodě koukatelné. Mít to silnější finále a zajímavějšího záporáka, klidně bych se nechal ukecat na tři. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Námět se zdál být vyčerpaný už ve dvojce, trojku navíc zavraždil režisér, který pak opakovaně prokázal, že neschopnost natáčet akční filmy má patrně v genetické výbavě. Když už do téhle mrtvoly znovu dýchat, proč k resuscitaci přizvali někoho tak strašlivě necharismatického, jako je Ed Skrein?! Půldruhé hodiny se to dalo vydržet, pozitivnější být asi nelze. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)
  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama