Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Recenze (242)

POMO 

všechny recenze uživatele

Francúzska riviéra, modelky, Audi, mlátičky. Bez Baya a scénáristicky na úrovni Taken 2. A v dialógoch ešte horšie. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zase až takovou tragedii v tom nevidím, resp. hezká audi, hezký holky, hezký exteriéry a poměrně vydařený a dobře natočený chorea bitek. Jenom nad tím scénářem a dialogy by se smál i čerstvě přibitej Ježiš Kristus. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ťažko tomu dať vyššie hodnotenie, ale popravde, je to blbé tým zábavným spôsobom, hlavne vďaka modelkám a dobre natočeným naháňačkám. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jasně, Statham by Skreina strčil za nehet, ale v rámci žánru „made by L. B.“ snesitelná pohoda, která ve srovnání s novým Hitmanem skládá doslova akční doktorát. Chci nový reboot, kde bude hlavním hrdinou Frank st. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, proč měl Luc Besson za potřebí restartovat Kurýra. A ještě jenom formálně. S původním Kurýrem totiž tenhle restart nemá skoro nic společného. Hlavní postava je otřesná a příběh je neskutečná kravina. Doteď jsem například nepochopil, z jakého důvodu se kolem kurýra neustále točily ty tři holky v blonďatejch parukách. Přitom akce a bojové scény docela ušly. Sice jsou strašně přepálený, ale ne natolik, jako u druhého a třetího dílu původního Kurýra. Představte si jakoukoliv automobilovou honičku v herní sérii Need For Speed a pochopíte, jak moc přepálené jsou. Všechno ostatní je ale céčkovej průser. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $16,029,670Tržby Celosvetovo $72,629,670Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ ďalšia povrchná akčná výplachovka od Bessona, nič nové sa v tomto prípade nekoná ale nenudil som sa, celkom dobre to odsýpa, nakoniec som to ale prežil bez újmy čo som nečakal, tak dávam rovný priemer /50%/ ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřitelná směsice rutinní a zívací akce a retardovaného polo-chick-flicku, kde ústřední roli hraje místo nesmělého juniora jeho macho fotr Ray Stevenson, jediná postava, která tu má aspoň nějaký palivo. Podobně jako restart Hitmana k neuvěření toporné. Delamarre točí mizernou reklamu na Audiny. I ty tam totiž vyznívají jako nudná posh auta. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kokos to čo bolo? Toto išlo normálne do kín? Keby som to nevedel, myslel by som si, že je to pilot k seriálu.  Nechápem, že čosi takéto na celom svete zarobilo 72 miliónov dolárov, čo síce nie je veľa, ale na také televízne béčko je to približne o 70 viac, než by som tipoval. A pri rozpočte ani nie 25 miliónov eur to fakt bol slušný úspech. Dlho predlho sa žiadna poriadna akcia nekoná. Potom sa to predsa len trocha rozbehne a občas to má pôsobivý akčný ZÁBER, ale na fenomenálne akčné scény zabudnite, to vám rovno hovorím. Naopak, pôsobia sterilne, televízne, odfláknuto. Aj niektoré diely Komisára Rexa a Kobry 11 mali lepšiu akciu! Zaujal ma snáď len nápad, kedy kuriér vystúpi z idúceho auta, hlava nehlava mláti týpkov a auto mu pomaly ide za chrbtom a potom doňho nastúpi. Pôvodnú trilógiu s Jasonom Stathamom nehodnotím nijako extra nadšene, vždy som ju odzíval, ale oproti tomuto instantnému, neviditeľnému béčku to boli akčné statusy. A zápletka o štvorici prostitútok pôsobí ako zo zlého vtipu. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Budu upřímný, prvního Kurýra si už příliš nevybavuji, vím jen, že jsem si díky němu zapamatoval jméno Jasona Stathama a bylo to celkem cool. Další dva díly byly sračky a tím pro mě tahle série tak nějak skončila. Pak ale někoho napadlo natočit s Edem Skreinem nenápadný remake a do našlápnutého traileru narvat tři celkem slušný kočičky, přičemž jsem si (logicky) řekl "tak fajn, tohle mě začíná zajímat." No a o pár týdnů později tady sedím, poslouchám závěrečné titulky, úsměv na tváři a říkám si, že proč vlastně ne. V rámci toho, co to je, to funguje přesně tak, jak má a že mi se mi to na vrch k tomu ještě celé kompletně trefilo nejen do vkusu (obsazení), ale i do nálady (užít si dobré béčko)? Jo, mám pocit, že si to ode mě těch 7/10 bez problémů zaslouží. P. S. klidně bych bral dvojku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už máš zase zpoždění? A to jsi byl u speciálních jednotek?" Novému Frankovi Martinovi chybí leccos, hlavně tedy dochvilnost, zlověstný klid a šťavnaté hlášky. To trošku vadí, ale zase je to rychlé, zběsilé a hodně přehnané. A já jsem v tom navíc našel sympaticky blonďatá zavazadla, vynikající skoky s dopravními prostředky a taky pohodový táta agent celkem stál za to. Jen ten Frank byl tentokrát divný - se čtyřmi dělníky zápasil půl hodiny a členy cvičeného komanda následně likvidoval jedním úderem. Nebudu nad tím raději moc bádat, protože tohle je typická bessonovka, při které přemýšlení škodí zdraví. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tradičně tupý scénář, standartní akční scény (oproti předchozímu dílu střihově nedokurvené, ačkoli tentokrát režíroval střihač trojky) a místo Stathama zbloudilý model, navíc zastíněný charizmatem sympatického chlapáka Stevensona. Ale Loan Chabanol je kost a celkově je to v pohodě koukatelné. Mít to silnější finále a zajímavějšího záporáka, klidně bych se nechal ukecat na tři. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kurvýr: Restart. Tři mušketýrky (čti kurtizány) se postaví ruskému obchodníkovi s bílým masem, na kterého neplatí ani sankce EU. A pak je tu zbrusu nový Frank Martin (který možná trochu zmatečně vypadá jak námořník Voloďa), jeho bodrý papá, střelba, bacání, smyky, bouračky a závěrečné titulky.. Když tak nad tím přemýšlím, stačilo, aby se na střechu Audi dala svítilna Taxi a mohl to být film z úplně jiné série. Vás to ještě jako baví, pane Bessone..? ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Taková katastrofa to není, ovšem už z principu je těžké vyhrát předem ztracenou bitvu, když mají všichni zafixovaného Jasona Stathama jako TOHO Kurýra. Jednička je fenomenální, dvojka snesitelná, nejlepší porovnání je asi s trojkou, která se odehrávala kdesi na šedivém východě a proto je návrat na prosluněnou francouzskou riviéru více než vítaný. Z akčního hlediska se jedná o poměrně záživný kousek, což způsobuje zejména nezbedná kamera. A vlastně i tři mušketýrky se ukáží jako výtané posily do Transporter týmu. Celkově lehký nadprůměr, možná bych i nakonec tu dvojku uvítal, ale řekl bych, že tento díl značku pohřbil natrvalo...60%...[16.9.2015_Cinestar_Černý most] ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rány od nájemného řidiče-kurýra Franka bolí, stejně tak bolí i jeho další dobrodružství, kterého se už nechtěl účastnit britský plešoun v dokonale padnoucím obleku. A to bolí dvakrát tolik. Jeho nástupce nás nezajímá, nestojí za to, abychom mu drželi palce a divák bude přemýšlet, zda ten chraplák je skutečně jeho nebo ho jen napodobuje. Tak či onak nefunguje. Stathamovo charisma ho brutálně převyšuje, ale co už, raději ho nechejme sešlapovat pedály. To mu docela jde. Děj se točí kolem čtveřice prostitutek, které nám trestuhodně nic „ze sebe“ neukážou, ale zároveň je jejich geniální plán tak promakaný (okrádají své bývalé pasáky a Frank je od jednoho k druhému vozí), až se chce divákovi brečet. Původní Kurýr dobře věděl, že chce zejména pobavit, nabídl honičky, cool nadsázku, hezké obrázky a kontaktní souboje, občas nějakou kočku vysvlékl. Jenže Luc Besson zřejmě šňupe pořád stejné zboží, občas to nevadí, ale většinou bychom si opravdu přáli nějaký RESTART. Jenže tady se bereme docela smrtelně vážně, tu a tam vyplavou na povrch nějaká traumata, táta s klukem se snaží hláškovat a záporáci jsou opět mizerní (to už je dneska nikdo neumí?). Naštěstí režisér Camille Delamarre, bývalý střihač, v akčních scénách úplně neselhal, jen svůj příběh obsadil karikaturami, které jsou nezajímavé a momentů, jako je rvačka v nočním klubu, je zoufale málo. Díky aspoň za střídmou stopáž. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Předpokládal jsem, že to bude ptákovina, vypadalo to jako ptákovina a velmi nečekaně to je ptákovina. Nicméně nemůžu se zbavit dojmu, že oproti hodnocení který by bylo asi objektivnější, nebude úplně k prdu subjektivně přihodit jednu hvězdici obecnou. Teda ne, že by to nebyla vocasárna prvního kalibru ne, že hlavní hrdina není necharizmatická nula a, že akce není hrozně rutinní a odfláknutá. Já říkám ano! tohle všechno platí, ale na druhou stranu všichni se tu předhání v tom kdo tu víc vyřve, že Statham je bůh a tohle nedosahuje kvalit původní trilogie. To je teda libovej žvást, ono to totiž kvalit původní trilogie kterou si tu můžete velebit jak chcete, náhodou celkem dosahuje. Pro mě osobně jediným snesitelným Kurýrem je jednička a už dvojku a trojku považuji za téměř nekoukatelnou takže se mi nezdá ten strmý pokles v hodnocení. Jak už jsem tu napsal, tak rozhodně neobhajuji tenhle tuctový stokrát viděný a nepřehledný mišmaš, ale musím to nějak vyvážit, tak tomu ty 2* z milosti pošlu i když nabízí se otázka k čemu je restart série která žádné pokračování mít neměla.25% ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Klasická bessonovka. Dejovo neuveriteľná blbosť, akčné scény rutinné, herecký príšerné. Z pôvodnej trilógie som nevidel ani jeden film, ale mám pocit že aj ten Statham strašne chýbal.Videl som to pred 3 dňami a jediné čo si pamätám bolo, že som sa uchechtával na scénach. ktoré mali byť dojímavé 4/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kurýr: Restart nebo Charlieho andílci, kde Charlie není v utajení, naopak většinu práce za andílky oddře? Ne, tři mušketýři! A nakonec Robin Hood. Ač se prvoplánově o komedii nejedná (asi), tak ruční souboje komické jsou, i když na J. Chana Skrein nemá. Navíc Skrein je děsně nesympatická držka, což byl zřejmě záměr. Film ale rychle ubíhá, a tak jako oddechovka šel. Spousta rozmlácených aut, divoké jízdy, dynamická kamera a kopička mrtvol. Jo a nádherná francouzská riviéra - Nice. Na jedno podívání, když není nic jiného po ruce.... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Besson reštartuje sám seba. Kam sme sa to dostali. To som si povedal, keď sa rozbiehal film, no nakoniec to nie je také zlé. Jasné, značke Kuriér to dosť škodí a Skrein na Stathama nemá, ale nedá sa uprieť snahu akciám a celkom fajn postavám, na ktorých to celé stojí. Bavili ma akcie, bavil Skrein aj Stevenson, bavili ma sexi blonďaté kočky a bavil ma aj tento reštart. 60% - 3* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Rychlý auta, akce, šťabajzny a oni se tu řešej dialogy... To je přesně to, co očekávám od akčňáku Luca Bessona - kvalitní dialogy. No anebo že už jsme prej všechno několikrát viděli jinde. To je jako taky výtka? Protože já už nahatou ženskou taky několikrát viděl a stejně jsem si to včera s Pájou dost užil. Jen teda kdybyste slyšeli ty dialogy, no to byla hrůza... ()

Reklama

Reklama