Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 3

Recenze (242)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

JESTLI MÁTE RÁDI SPOMALOVAČKY, TAK TENHLE FILM SI FAKT UŽIJETE! Horší už jsou snad jen ty nesmyslné FLASBACKY! Kam čert nemůže nastrčí ženskou... No tak proč neudělat podle toho celí film? Shrnu to asi takhle, protože koukám že to tu samí znalec.... RESTART Kurýra nesahá novému HITMAN47 ani po podrážky bot! Velmi průměrný film, velmi špatný scénář.... otřesný Casting. docela dobré po trikové stránce... některé akce prakticky i neproveditelné. Třeba scéna z terminálem, tam ten dopad ani není, protože se tam to auto LOGICKY NEVEŠLO. Kromě toho Skrein byla opravdu špatná volba... kdy prakticky po celou stopáž sledujete jeho naprdelkovanej face.... křivé a žluté zuby, navíc to jak se pořád kření a ta rtěnka? Jako omlouvám se, ale u filmu kde převládají pánské rtěnky nad těma dámskýma... to prostě nemůžu brát vážně. Navíc ten strašně klišovitý scénář ... který je tupější než plocha ůhlu. Ženský auta... celkem solidní bitky a velmy podprůměrný záporák který prakticky hraje tu vedlejší roli slepého z houslemi. Ale to je tak asi všechno. Jestli od toho čekáte snad něco víc, pusťte si raději kulervoucího invenčního AGENTA47. tohle nemělo smysl ani házet na papír.. Jestli tohle měl bejt Restart... tak to se netěším na další podprůměrné pokračování které bohužel vzniknou... Známe frantíky a jejich pokračování. Opravdu špatný vtip. Shrnu to asi takhle, protože koukám že to tu samí znalec.... RESTART Kurýra nesahá novému HITMAN47 ani po podrážky bot! Proč film vidět? Akční scény: 1) Drsný Úplněk, 2) švandovní Ranwey, 3) Ostrá párty na jachtě ... Závěrečná myšlenka? Jestli se úvod filmu odehrává v roce 1995 a pokračuje dál o 15 let později. Kolik je vlastně Frankovy let, když hlavnímu záporákovy je tak 30 už tehdy? Nehodil by se sem tedy spíš vážně Frenk? ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Rychlý auta, akce, šťabajzny a oni se tu řešej dialogy... To je přesně to, co očekávám od akčňáku Luca Bessona - kvalitní dialogy. No anebo že už jsme prej všechno několikrát viděli jinde. To je jako taky výtka? Protože já už nahatou ženskou taky několikrát viděl a stejně jsem si to včera s Pájou dost užil. Jen teda kdybyste slyšeli ty dialogy, no to byla hrůza... ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Hezké holky, božská Audinka S8. Se Stathamovským kurýrem to má společný jen název. Film je nudný ,hlavní hrdina nestojí vůbec za nic. Zápletku ani nemá smysl komentovat. V akčním filmu mít takhle dementně sestříhané souboje, tomu říkam umění. Zkrátka ztráta času, nuda a jedna docela dlouhá reklama na Audi. Film se měl jmenovat spíš Kurýr: Pomsta kurev. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už máš zase zpoždění? A to jsi byl u speciálních jednotek?" Novému Frankovi Martinovi chybí leccos, hlavně tedy dochvilnost, zlověstný klid a šťavnaté hlášky. To trošku vadí, ale zase je to rychlé, zběsilé a hodně přehnané. A já jsem v tom navíc našel sympaticky blonďatá zavazadla, vynikající skoky s dopravními prostředky a taky pohodový táta agent celkem stál za to. Jen ten Frank byl tentokrát divný - se čtyřmi dělníky zápasil půl hodiny a členy cvičeného komanda následně likvidoval jedním úderem. Nebudu nad tím raději moc bádat, protože tohle je typická bessonovka, při které přemýšlení škodí zdraví. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Tak jsem byl vcelku spokojenej, po pracovním dni s pár pivkama, popcornem... Asi bych se s nikým do klrve nehádal, že to bylo dobré, ale Ed Skrein byl fajn, skoro buddy chemie s Rayem Stevensonem taky, hezký prostředí jihu Francie, auta, ženský.... Škoda, vyloženě slaboučké režie a slabší choreografie, jinak to mohlo být moc fajn béčko, takhle jenom 5,5/10 ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)
  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama