Reklama

Reklama

Povětří

Trailer 1

VOD (1)

V blízké budoucnosti na Zemi neexistuje dýchatelný vzduch. Prakticky veškeré lidstvo vyhynulo. Ti, kteří byli vyvoleni, aby obnovili společnost, přežívají v kontrolovaném umělém spánku. Jedinou naději na záchranu lidské rasy střeží dva inženýři, kteří musí denně čelit nástrahám obsluhy podzemního zařízení i známkám postupujícího šílenství. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Air není až zase tak špatný film, ano je tam hodně nedotažených věcí a na to jaký má film podobného typu většinou vždy potenciál, tak i zde je bohužel hodně nevyužitý. Ale i přesto se mi dá se říci i celkem líbil, protože podobné filmy mám fakt rád. :-)

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Lenina666

Na tohle nemusíš googlit, stačí číst nějakou starší beletrii. :)

Mimochodem mě slovo Povětří nikdy neevokovalo Vítr, ale Počasí. Ale asi jsem z jinýho kraje. :)

 

Zdenku: Bylo to o dvou chlápcích, co se pobijou navzájem o poslední postel, přičemž tam schovávaj hafo Šípkovejch Růženek. Nakonec to vyhraje schizofrenickej magor. Mrtvola druhýho se záhadně ztratí a nikomu tam po 150ti letech nesmrdí. :)

zdenekkk

zdenekkk (hodnocení, recenze)

Nevíte, o čem to je? Pustil jsem si to dvakrát, ale pozornost se mi nepodařilo udržet. :D

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

duckman

Slovo "Povětří" je odborné slovo používané pro význam "počasí" a může být klidně synonymem slov "ovzduší" nebo "atmosféra".

Samozřejmě osobně by se mi líbil lépe překlad "Ovzduší", ale ani tento není špatně. I když evokuje u některých lidí spíše slovo "Vítr", což je špatný výklad slova. :)

na příspěvěk reagoval Lenina666

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Trochu film o ničem. Potenciál atmosféry co to mělo byl celkem nevyužitý a zápletka jak z deníčku. :)

na příspěvěk reagoval Wancohoff

Reklama

Reklama