Reklama

Reklama

Más negro que la noche

  • USA Darker Than Night
Trailer

Obsahy(1)

Gréta zdedí po svojej tete obrovský majetok, ktorého súčasťou je okrem financií i stará, rodinná vila, kde v detstve prežila množstvo radostných chvíľ. Prvé noci v novom príbytku chce stráviť v spoločnosti troch najlepších kamarátok a priateľa, s ktorými pripraví uvítaciu párty. Počas noci plnej zábavy každý z partie mladých ľudí spraví niečo, čo by pri zdravých zmysloch inak neurobil. Akoby neboli sami sebou, ale zmocnili sa ich temné sily, ktoré sídlia v rodinnej vile. Navyše, postupom času ich všetkých začnú prenasledovať rôzne vidiny, vďaka ktorým postupne prepadajú panike a strachu. Staré sídlo totiž skrýva hrôzostrašné tajomstvo, ktoré čaká na svoje odhalenie. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (11)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Svoje prekvapenie, že táto smiešnosť za 2 dny ještě nepotkala žádné hodnocení, nepopieram. Táto mizernosť si u mňa vyslúžila bodík, lebo sú aj odpady s výkrikom. Trail neguj, aj keď kocúr je ok. Aj domeček je náležite boo, no to je asi všetko. V tomto prípade aj keby tie 4 bublinky zablúdili do niekam inam, tak si ten "snímok" môj bodík v tom dome môže uložiť, kam vládze. V závere to bolo až do úplného napnutia hodné a to v mojom prípade nezmenia kadejaké farebné verzie hodnotenia, ani oki https://www.youtube.com/watch?v=RPN_p0SF7Mg Táto mexespa omáčka mi proste nechutnala. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Rodinná vila, která vypadá spíše jako tajuplný zámeček ze strarých dobrých, nostalgických časů (místy sice už trochu chátrající) je nejvyšší devízou jinak nepříliš zajímavého, pomalu plynoucího hororu. Grétiny kamarádky a kamarádi se chovají k rodovému majetku jako arogantní pitomci, zděděného Grétina majetku si neváží a chovají se přezíravě k domu či ho dokonce poškozují, služce se vysmívají (poničený obraz, utopená kočka, "můj pokoj je hnusný, chci hezčí, tohle je fakt bizár," chování na kolaudační párty...). Moje sympatie si nezískali. Výběr některých herců Ok, tři ze čtyř kamarádek jsou celkem obstojné, jiní příšerní ( snad padesátiletej exot s kšiltovkou (jakou mladou holku by asi tenhle postarší šašek oslnil?), dále nevěrný Grétiný přítel, co se chová jako idiot,, nesympatická drsňačka s dvoubarevným přelivem...(. Chování lidí neovliňuje jen speciální atmosféra a tajemný vliv domu, jsou to prostě povrchní městský hejsci, kteří si ničeho neváží). Nemám v oblibě duchy a jejich zasahování do světa živých, ale tady jsem jim skoro fandila. Když někomu spadne milionové dědictví zcela bez práce do klína a pozve si partu hejsků, kteří nad tím ohrnují nos, do starobylého prostředí se nehodí a začnou památku demolovat místo aby toto historické, rodové sídlo postupně dávali do pořádku a zušlechťovali ho, ať z něho vysmahnou a a přenechají ho raději těm, kteří si domova umí vážit. Klidně i duchům. P.S. Fandím záchraně nedoceněných, chátrajících nemovitostí a architektury + odkupu historických památek, o které se dědicové nestarají, proto jsem na toto téma docela citlivá. Možná jsem v hororu kvůli tomuto postoji viděla i věci, o kterých jiní diváci nepřemýšlí, toto téma ve mě zarezonovalo. - Podívám se ještě na originál z roku 1975 a jsem zvědavá, jestli má taky tak působivej vizuál a obstojnou atmosféru starobylého domu. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Gréta dedí po svojej tete obrovský majetok, pričom predmetom dedičstva je okrem financií i stará, rodinná vila, kde v detstve prežila množstvo radostných chvíľ. Prvé noci v novom príbytku chce stráviť v spoločnosti troch najlepších kamarátok a priateľa s ktorými podniká uvítaciu párty. Počas noci plnej zábavy každí z partie mladých ľudí spraví niečo, čo by pri zdravých zmyslom inak neurobil. Akoby neboli sami sebou, ale zmocnili sa ich temné sily, ktoré sídlia v rodinnej vile. Navyše každého odstupom času začínajú prenasledovať rôzne vidiny, vďaka ktorým postupne prepadá panike a strachu. Staré sídlo totiž skrýva hrôzostrašné tajomstvo, ktoré čaká na svoje odhalenie. "Žena v čiernom" po Mexicky. Pekne natočený snímok s pomerne slušne zvládnutou vizualizáciou so sexi obsadením. Hociktorá z dám by ma zrejme bez problémov dostala pred oltár. No ale toto je účel hororu? Lebo strachu sa skôr dostane homosexuálom počas blížiaceho sa referenda o rodine. Ubehla hodina, ktorá bohužiaľ až na pár chudobných momentov žiadne strhujúce chvíle pre diváka nepripravila. Následne nastolené scény (najmä v závere) síce snímok oživili, no na moju osobu veľký vplyv veru nemali. Navyše mi film prišiel príliš zdĺhavý a možno práve preto obsahoval nudné pasáže, ktorým sa hravo mohol vyhnúť - 50%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný vizuál, ztvárnění bubáků, ačkoliv nijak dechberoucí, stálo taky za to a nakonec tu byl i vyvedený casting se čtveřicí hezkých a sympatických holek, ačkoliv jedna z nich by svým hlasem mohla konkurovat nejednomu vychlastanému bristolskému dokaři. Bohužel tu chybí to, co je pro strašidelné domy nejdůležitější a to je napětí a atmosféra, kterých tu bylo co by se za nehet vešlo. Lekačky, které to mohly alespoň trošku zachránit, tu pro jistotu nebyly vůbec. Ale pozitiva se počítají, takže i když jsem se pak nebál jít si zapálit na zahradu a necvrnknul si do textilu kvůli bafajícímu strašidlu, bavil jsem se raltivně dobře. 55% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Sympatické mladé slečny sa nasťahujú do staršieho sídla, ktoré jedna z nich zdedila po tom, čo jej teta zomrela. Sídlo má tajomnú minulosť a tak sa čoskoro musia postaviť paranormálnym aktivitám. Tajomnosť tomuto filmu rozhodne nechýba a čierny kocúr pôsobí fakt záhadne. Záverečný záber ma velmi potešil. Zase jedno z príjemných diel k odpočinutiu si od hororovej produkcie z USA. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama