Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem čekal, že mě už tohle téma neosloví, přesto trénink mě bavil víc než ty fighty co tam byly.. a proč doprdele PROČ to je "Remake" když to mohlo být v klidu pokračování.. puvodní herce tam dostali TAK PROČ ZNOVA PŘÍBĚH SLOANOVIC BRATRŮ..proč znova TONG POE?? Líný skurvený scénaristi vymyslet novej příběh, okopčim ten starej. Filmová problematika dnešní doby.. nikdo už nemá napady. Jdete do hajzlu. Trénink a JCVD (i když mi je ho líto) jediný věci co chválim. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damma opravdu už nechápu. Kdysi zničili kult prvního Kickboxera naprosto debilní pokračování, kde nechali postavu Kurta zavraždit protože se jim na to Jean vysral a o dekádu později si sám Van Damme zabije šanci to všechno napravit. Kickboxer z roku 1989 je vůbec můj nejoblíbenější film s Van Dammem, skvělá atmosféra 80.let, výtečná choreografie, přehledné akční scény, fantastický Hertzogův soundtrack a Michel Qissi jako démonický Tong Po. Prostě nesmrtelná klasika VHSesek našeho dětství, kult, parádní akční béčko a nový Kickboxer je naprostý brak, scénářem vesměs kopírující vesměs se snažící o něco nového, ale bez švihu, s naprosto tragickým tvůrčím týmem a nulovým zapálením. Souboje sou strašný, hudba jak z déčkovýho porna, logika naprostá nula, idiotské chování postav (hlavně té policajtky a vůbec všech těch podivných rádoby fízlů.) Braková kamera a stupidní dialogy. Van Damme sice kope docela slušně, ale co tam dělá, proč tam vůbec je...to je věc druhá, navíc je v půlce scén předabovaný bůh ví proč nějakým mutantem. Prohra a bolestivá snad až na dvě nebo tři slušný bitky a finální likvidaci té nepohyblivé opice Bautisty, který nemá na Qissiho ani omylem. Všechno prostě špatně. Atmosféra neexistuje, nic, akčňáky z osmdesátejch a devadesátejch měly prostě šmrnc, tohle bylo k zblití. Přitom stačilo najít lepšího režiséra a netočit to jako remake, ale jako pokračování které ignoruje všechny díly po jedničce a Van Damma prostě v ústřední roli, místo toho jde bokem a mentoruje Sashu Mitchella s Dawnovým syndromem a hereckým nadáním larvy. Zklamání na celé čáře a a děsim se druhého dílu, i když trailer vypadá docela nadějně...jenže u Van Damma mi už ta naděje nějak dochází. Každou hozenou pomocnou ruku totiž použije aby si s ní vytřel prdel bez papíru a spláchne jí do hajzlu.30%. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak to byla krutá zhovadilost. Souboj s Van Dammem byl tak trapnej, že si člověk málek ucvrnk do kalhot jak se smál. Souboj s Bautistou by byl fajn, kdyby se během boje nějak nezvětšoval :) Gina Corano dělala trapné křoví a milostná scéna s Lane obsahovala tři zhoupnutí a konec :D Naprosto otřesné pokračování Kickboxera, který vlastně ani nemyl o kickboxu ale Muay Thay ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

v 90. tkách byl Kickboxer hit a bojovka mého dětství, na remake jsem byl zvědav, trailer působil vydařeně, bohužel příliš se to nevyvedlo. Hlavní hrdina nemá dostatek sympatii, Van Damme mi zde vůbec neseděl a přišel mi být otravný, jediný Bautista je super, akorát souboje nemají dostatečné grády, je zde sice dost střihů, ale kamera naštěstí neuhýbá, takže to až tak neotravuje, ale divák necítí ten drajv a surovost, jak při jiných akčňácích, takže ani nefandí a souboje neprožívá, což je škoda. Nenudil jsem se, v pohodě se dal film zhlédnout bez pauzy, ale v dnešní době tohle neustojí ani omylem. 50% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Paní nostalgie je přišitá u jedničky Kickboxera, to je tutovka! Další díly, už mě opravdu netáhly a to především díky neúčasti JCVD. Proto, když jsem viděl, že se namočil do projektu Vengeance, nemůžu nevidět a hlavně si přát, aby zde filmek projel objížďku kolem lokality "propadák". V rámci žánru a taktéž pro oblibu Van Damma, nemůžu hodnotit záporně! Tong Po v podání Bautisty byl přísněj a respekt si vybudoval i v mým měkoučkým křesle v obýváku! Hlavní "borec" nebyl asi podle představ ten, kterej by to mohl táhnout, pač měl docela dost složitou úlohu, podědit roli po Kurtovi z prvního dílu. Každopádně to vůbec nevadí, protože mi všichni jsme šli do filmu jen a jen skrz našeho Žána! No co k tomu dodat? Nápad s tím, že se stal učitelským a předával zkušenosti dál, byl geniální tah a Džejsímu to navíc šlo náramně! Jsem rád, že jsem dostal před oči po dlouhé době nadmíru solidní Van Dammův biják! 70% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Jako bojový choreograf na filmu pracoval Larnell Stovall. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Supoj Khaowwong. (Rominator)
  • V roli Kurta Sloana (Alain Moussi) se měl objevit britský herec Darren Shahlavi, bohužel zemřel ještě před začátkem natáčení ve spánku na předávkování léky. (korbitch22)

Reklama

Reklama