Reklama

Reklama

Sedm dní v pekle

(TV film)
  • USA 7 Days in Hell
Trailer

VOD (1)

Tato neobvyklá komedie v dokumentárním stylu paroduje životy dvou profesionálních tenistů, nesmiřitelných rivalů (Andy Samberg a Kit Harington) před jejich klíčovým soubojem - nejdelším wimbledonským tenisovým zápasem, který trval 7 dní. Tento komediální speciál uvádí známé televizní osobnosti Andyho Samberga a Kita Haringtona v neobvyklé parodii plné slavných hvězd, jejíž děj se odehrává v prostředí vrcholového tenisu. Premiérově uváděný v jednom nejvýznamějších víkendů tenisové sezóny - v průběhu finále Wimbledonu - "Sedm dní v pekle" nabízí neuctivý, potměšile seriózní pohled na dvojici fiktivních hráčů z nepříliš vzdálené minulosti, kteří sehráli zápas tenisových zápasů: sedmidenní pětisetový wimbledonský maratón, který z těch dvou vyždímal doslova všechno. Vedle vrcholů (a propadů) onoho zápasu přináší "Sedm dní v pekle" také dokumentární pohled na životy a kariéry dotyčných soupeřů: Aaron Williams (Samberg) je věčný nespokojenec, jehož chování v nejlepší náladě trumfne chování Johna McEnroea v té nejhorší (McEnroe hraje ve filmu sám sebe) a Charles Poole (Harington) je tupý génius, který na svých bedrech nese tíži anglické touhy po wimbledonském vítězství. Pozadí příběhu těchto falešných superhvězd humorně dokresluje přehlídka slavných osobností v rolích fiktivních postav nebo lehce ironických verzí jich samotných. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem si myslel že je to opravdový sportovní dokument o nejdelším tenisovým zápasu historie. Přišlo mi pak prapodivné, proč se z toho snaží dělat "jakože" nějakou parodii, no a moji hlavy kriplovité došlo, že je to parodie. Fakt, co se člověk přes svátky nenažere. Schválně jak to dopadne po deseti chlebíčků, 3 škopků slivovice a jednoho vypraženýho mývala.. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tenis moc rád nemám, je to nuda, ale Sedm dní v pekle je úžasnou parodií na tenhle sport, především díky účasti mnohých hvězd. Samozřejmě je to totální debilita, nicméně tak vtipná a díky hercům tak realistická, že o plném hodnocení nemůže být pochyb. Britové v plné parádě a do budoucna prosím víc takových projektů. 100% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

43 minut v křeči. A radosti. Radosti z té fantastické kreativity. Rozhodně o tom nic nečtěte a nejdříve si to naprudko pusťte!!! STOP! Říkal jsem, kurva, nic o tom nečtěte! Tak padejte a vraťte se až po zhlédnutí. Já teda po prvních pěti minutách, když se objevil Mekenrou a prdelatá Serena, začal málem gůglit žebříčky ATP s údivem, jak mi jenom takové slavné finále Wimbledonu mezi extravagantní hajzlovou štětkou a retardem, dost připomínajícím Jendu Sněha, mohlo uniknout. A dost. Nemám rád bojlery, tak jen řeknu, že v takové poloze nedávno zavražděného ředitele Noční hlídky už asi jen tak neuvidíte. Naprosto seriózní pseukument a to nejvtipnější, co jsem za poslední dva roky viděl. A ano, jak zde trefně poznamenal nějaký zbuznělý homoromantik, pokud jste funoušci výhradně vyhřátého tumoru Ryčrda Kértise, vyhýbejte se tomu jako Djokovič albánským separatistům a Sampras depilaci. ()

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

a jéje, tak tady máme zase další rádoby kultovní objev roku. Hádám, že to vysoký hodnocení to má proto, že valná většina lidí prdlajz rozumí tomu, co je vtipný a co je trapný. Omylem se totiž pokládá trapnost za vtipnost a naopak. A nebo to má vysoký jen proto, že to posvětil papá verbal a všichni skáčou, tak jak píská, což je micmochodem přesně to co po čem touží. Ne, todle je trapárna. To že tam je hromada sprosťáren z toho kvalitní zábavu fakt nedělá. a jak tomu může někdo přisuzovat něco montypythonovského jako segrestor, tak to taky nechápu. s montypythony to má společnýho jen to, že tam týpek má "tupátko" a redaktor je lehce úchylnej, jenže pajtni to dělali tisíkrát líp. todle je slabá sodička. a prostě jen málo vtipná nevtipná kaše břečka. ani za komentář to nestojí. zbytečně tomu věnuju tolik slov. Takže krátce: slabota. Slušně řečeno, protože to byla totální píčovina. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těch nejvíc drsných sedm dní v historii tenisu, který si utahuje nejenom z královského sportu, ale i z královské rodiny jako takové. Tak poctivě suchej, ale naprosto výstižnej britskej humor, jsem hodně dlouho neviděl. A divím se, že jsem se s tím setkal zrovna u takové jednohubky, jako je právě tenhle kousek. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Film popisující sedmidenní tenisový zápas byl natočen za pouhé 3 dny. (Nine)
  • Film bol inšpirovaný maratónskym mužským zápasom Isner – Mahut na Majstrovstvách Wimbledonu v roku 2010, ktorý je najdlhším tenisovým zápasom v histórii. Celkovo zápas trval 11 hodín, 5 minút. (Arsenal83)
  • Andy Samberg (Aaron Williams) jako kluk sice tenis hrál, ale kvůli přípravě na roli netrénoval ani jednou. Kit Harington (Charles Poole)si dopřál jen jednu lekci, a to den před začátkem natáčení. (Nine)

Reklama

Reklama