Reklama

Reklama

VOD (1)

V hospodě u piva se setkají čtyři dobří přátelé z mládí - Karel (Karel Hynek), Filip (Dominik Heřman Lev), Pupík (Arnošt Frauenberg) a Caprio (Radek Petráš). Během tohoto setkání se jim neustále vracejí vzpomínky na legendární kemp Bambus, do kterého za mlada pravidelně jezdívali a ve kterém prožili ta nejlepší léta. Z čiré nostalgie se rozhodnou, že kemp navštíví znovu - tentokrát ale na kolech! Jelikož Karel právě odešel z armády, Filip ukončil pracovní poměr na ženské klinice coby doktor a Caprio je herec na volné noze, tak mají času dostatek. Pupík si vezme v práci volno a může se vyrazit! Na poslední chvíli však Karel dostane na starost svého dospívajícího syna Juru (Roman Kamiš), který stejně jako jeho otec není ani trochu rád, že by spolu měli strávit několik dní. Všechno je však již naplánováno, a tak v duchu Karlova vojenského hesla "Jen my, instinkt a příroda" vyráží pětice směr kemp Bambus... (CrazyDay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Drkolnov odpad!

všechny recenze uživatele

ještě že abeceda nemá víc písmen - tohle je totální Z. Standup komici se zbláznili. Měli to přenechat loutkám a nadabovat. Rádoby road movie s rádoby herci. Pro mě zážitek srovnatelný se sledování vánočních her na základní škole, s tím rozdílem, že děti z toho mají pouze radost, tady se jednalo bůhví o co, ale v kině by mi za sledování museli zaplatit za každou zvládnutou minutu. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Je to staršná kravina, ale musím se přiznat, že mně pobavila, i když ne tak, jak by si přála. Tento film bych zařadil do seznamu filmů, které jsou tak špatné, až jsou dobré. Téměř cokoli, co se na filmu zkazit dá, tento film zkazí. Zápletka vůbec nezní špatně, zároveň taky není vůbec originální, ale je v ní taková ta jednoduchost skupiny nesladěných jedinců, kteří spolu stráví několik dní na výletě. Problém je v tom, že film s jejich nesladěností vůbec nic nedělá. Přátelství našich čtyř protagonistů není nikdy v nebezpečí. Možná je to proto, že postavy nejsou vůbec zajímavé, jejich existence je podmíněna jenom nevtipnými hláškami, které jim neustále lezou z úst. Herecké výkony nebyly otřesné, ale byly velmi slabé. Prezentace taky nebyla otřesná, ale že by se mi líbila taky nemůžu říct. Nejhůř na tom je zvuk, většina dialogů je předabována v postprodukci, což mi samo o sobě nevadí, ale v tomto filmu je to uděláno tak špatně, zvuk není sladěný s pohyby rtů a jiné věty byly příšerně namixovány. Hudba byla až otravně nevýrazná, představte si nejohranější táborákové písničky a dejte je do tohoto filmu, to je v podstatě jeho celý soundtrack. 1/10 ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Respekt. Tohle je amatérismus nejhrubšího zrna, a chlapi se nebáli jít až do kina. Anebo taky se to dá vidět obráceně. Ale to radši ne. Pár dobrých nápadů, strašidelné herecké výkony (kupování pohledu) a camea rádoby hvězd aka Eva dildoing my ass so hard Decastelo. Kamera byla slušná, lokality taky a kundičky se jim vyloženě povedly (existuje někde podrobnější rozpis rolí?). I cukrářka by se dala. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Vysušený skinhead, brejlatý Brežnev, prefarbený Švejk a svadobný podvodník sa stretnú, kde inde, v hospode, a melú riadne hovadiny. Hlavne neprejdú ani tri minúty a už je tam téma sex. No jo, keď je scenárista tupec, tak prvé čo ho napadne je nejaká zvrátenosť ako lízanie dievčiny na gynekologickom posede. A tu boli takí scenáristi až traja. Asi pozerajú veľa porna, v reálnom živote to nemajú šancu zažiť. ()

stuj odpad!

všechny recenze uživatele

To byl tak trochu omyl, ne? Což o to, že drtivá většina vtipů je nudná nebo přímo trapná. To se stává i u jiných filmů. Ale co ti herci? Myslím ty vedlejší role - čiší z nich amatérismus, neherectví a nepřirozenost. A projev některých byl opravdu šílený. Upištěný hlásek patnáctky z pekárny, kterou trapným způsobem balí synek Jura, byl vyloženě na pěst. Ech. Jak se tohle mohlo dostat do kin?? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Jelikož Richard Nedvěd neměl řidičské oprávnění na autobus, všechny scény, ve kterých je Richard za volantem, byly natáčeny na přistávací ploše pro letadla. (Napoleon-B)
  • Úvodní scéna z restaurace, ve které se čtveřice dohodne na výletu, se natáčela dva dny v restauraci U Svatého Václava na Václavském náměstí v Praze. (Napoleon-B)
  • Poslední záběr se točil více než 9 měsíců od původně plánované poslední klapky. A bylo to z toho důvodu, jelikož na promítání hrubé verze filmu tvůrcům chyběla definitivní tečka za filmem. Jelikož však Dominik Heřman Lev (Filip) a Radek Petráš (Caprio) razantně změnili účes, oba dva mají v této poslední scéně klobouky. (Napoleon-B)

Reklama

Reklama