Reklama

Reklama

VOD (1)

V hospodě u piva se setkají čtyři dobří přátelé z mládí - Karel (Karel Hynek), Filip (Dominik Heřman Lev), Pupík (Arnošt Frauenberg) a Caprio (Radek Petráš). Během tohoto setkání se jim neustále vracejí vzpomínky na legendární kemp Bambus, do kterého za mlada pravidelně jezdívali a ve kterém prožili ta nejlepší léta. Z čiré nostalgie se rozhodnou, že kemp navštíví znovu - tentokrát ale na kolech! Jelikož Karel právě odešel z armády, Filip ukončil pracovní poměr na ženské klinice coby doktor a Caprio je herec na volné noze, tak mají času dostatek. Pupík si vezme v práci volno a může se vyrazit! Na poslední chvíli však Karel dostane na starost svého dospívajícího syna Juru (Roman Kamiš), který stejně jako jeho otec není ani trochu rád, že by spolu měli strávit několik dní. Všechno je však již naplánováno, a tak v duchu Karlova vojenského hesla "Jen my, instinkt a příroda" vyráží pětice směr kemp Bambus... (CrazyDay)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Nikdo z komiků, kteří ztvárnili hlavní role, nemá vystudované herectví. Všichni tak stáli před kamerou jako herci zcela poprvé. Drobné divadelní zkušenosti měl v době natáčení filmu Karel Hynek, jelikož si zahrál v divadelním představení "Gogol Na stojáka aneb Ženitba". Výjimku tvořil pouze Radek Petráš (Caprio), který účinkuje v divadlech od roku 2003. (Napoleon-B)
  • Úvodní scéna z restaurace, ve které se čtveřice dohodne na výletu, se natáčela dva dny v restauraci U Svatého Václava na Václavském náměstí v Praze. (Napoleon-B)
  • Jelikož Richard Nedvěd neměl řidičské oprávnění na autobus, všechny scény, ve kterých je Richard za volantem, byly natáčeny na přistávací ploše pro letadla. (Napoleon-B)
  • Poslední záběr se točil více než 9 měsíců od původně plánované poslední klapky. A bylo to z toho důvodu, jelikož na promítání hrubé verze filmu tvůrcům chyběla definitivní tečka za filmem. Jelikož však Dominik Heřman Lev (Filip) a Radek Petráš (Caprio) razantně změnili účes, oba dva mají v této poslední scéně klobouky. (Napoleon-B)
  • Film se začal natáčet v létě 2013. Komici z pořadu Na Stojáka (od r. 2004) přislíbili svou účast na projektu bez honoráře, s příslibem producenta a scenaristy snímku Jana Holuba, že vše bude natočeno za 10 dní. Natáčecích dní bylo nakonec 55 a poslední klapka klapla 8. 3. 2015. (Napoleon-B)
  • Film byl natočen ve vesničce Višňová, která je známá tím, že zde byl natočen známý český seriál Chalupáři (od r. 1975). (Napoleon-B)

Reklama

Reklama