Reklama

Reklama

Not Cool

Trailer

Obsahy(1)

Každý má rád Díkuvzdání, až na Tori Gillespie nebo jak jí říkávali na střední "šlapku Tori". Střední je za vámi, jdete na vysokou a když skončí prázdniny, tak se stejně musíte vrátit domů. Ve stejný čas se vrací i Scott, kterému jeho holka dala kopačky. Při jedné nehodě na sebe Tori a Scott narazí, zjistí vzájemné sympatie, vyrazí si na rande a oboustranné jiskření je vidět široko daleko. Jenže potíže a nástrahy v jejich vztahu nikdy nespí, a tak bude záležet jen a pouze na nich, zda je překonají či nikoliv! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ujetina jak má být, sice Shane Dawsona neznám, ale jeho humor má styl. Už nejaķý pátek jsem se nepobavil jako právě dnes u Not Cool. Ten kdo čeká inteligentní komedii a extra příběh, tak bude zklamán. Ale kdo do toho půjde s tím, že jde o praštěnou komedii ve stylu Prciček, zklamán nebude. Rozhodně jsem byl spokojený s hereckými výkony, nikdo vyloženě "nesral", jak je zvykem u našich komedií. Nejvíce však musím pochválit Cheremi Leigh, která umí hrát a do toho je neuvěřitelně sexy .. 7/10 = 79% ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Ďalšia Americká sr*čkovina plná nútených scén. Tak nútených, že je to cítiť. Najviac na afektovanej Torinej rodine - až som to chcel vypnúť. Oplzlý a špinavý humor mi nevadí, ale už som toho asi videl priveľa, takže sa moc nesmejem. Príbeh tiež nič moc. Herci v hlavných rolách to však všetko celkom dobre zahrali. Shane tam tuším hral dve alebo až tri úlohy. Cherami ukázala, že vie hrať aj škaredú aj peknú a Drew zahral úchylného trapka tak dobre, že neverím že v skutočnosti je normálny. Napriek tomu ma to nepresvedčilo. 37% - 2* ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keby tak tento film skončil o 25 minút skôr, bolo by to oveľa lepšie - a najmä reálnejšie! Inak je to klasická americká teenage komédia s prehnanou mierou úchylností a mnohých nechutných #party scénok... Ale musím uznať, že po scenáristickej stránke to nebolo vôbec márne, pretože v tom bolo zakomponovaných viacero dobrých zlomov - najmä z oblasti Lásky, či už tej túžobne očakávanej alebo platonickej. Len škoda, že zas celý film pohorel na tých spomínaných hlúpostiach, ktoré si jednoducho americká produkcia teenage filmov asi nedokáže odpustiť. A vravím, 25 min pred koncom spraviť strih a bolo by! ()

Richmond 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že po zhliadnutí traileru som vopred usúdil, že je to p*čovina. A to bola chyba. Pretože na takého mladíka celkom slušný snímok. Malo to symboliku aj pár vtipných scénok samozrejme niekedy tie vtipy boli presilené a trápne ale... overall si myslím že youtuber Shane má pred sebou kariéru a nielen tú na YouTube. 50% 3* ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Absolutní bomba! Shana Dawsona miluju, proto jsem se nemohla dočkat, až Not Cool konečně uvidím ... Už v první minutě mě bylo jasné, že je to přesně to, co jsem čekala. Humor naprosto typický pro Shana a jeho videa mě nenechal ani vteřinu vydechnout. Už od první minuty jsem se řezala smíchem až po konec. Za normálních okolností by mě romantický námět absolutně nezaujal a vyhnula bych se mu jako čert kříži, ale jména Shana Dawsona mi dokonale zaručilo, že ať už je příběh jakýkoliv, nudit se určitě nebudu. A nenudila! Dějová linie Tori a Scotta mě samozřejmě zaujala víc, než ta Joela s Janie. Myslím, že každý normální romantický film by mě svým koncem znechutil, ale Not Cool ne. Not Cool mi dokázal zvlhčit oči na tolik, že jsem si je dokonce musela otřít ... Ano, přiznám se dobrovolně a bez mučení, je to kvůli tomu, že v hlavní roli byl právě Shane. Ale přece jen nejsem totálně poblázněná "fangirl", která dá filmu pět hvězdiček, protože v něm hraje (nebo v tomto případě nejen hraje, ale i režíruje) někdo, po kom tajně touží. Ne. Film se mi opravdu líbil. Humor Shana Dawsona opravdu miluju a považuju ho za jednoho z nejlepších YouTuberů vůbec. A po shlédnutí Not Cool i za jednoho z nejlepších režisérů vůbec! Chápu, že ne všichni jsou fanoušci zrovna toho typu humoru, ale myslím si, že tak nízké hodnocení si film určitě nezaslouží ... Not Cool je rozhodně plný skvělých obratů, kdy si člověk ještě utírá slzy, ale už se zase směje jako blázen. Opravdu se film Shanovi povedl. A jsem velmi ráda, že se nebál skvělého závěru Joelova pátrání po holce pro své "poprvé". I když se takový závěr dal čekat, stejně hodně potěšil. Každopádně ale ostříhání Shanových nádherných vlasů pro mě byla srdcová ztráta ... A úplně poslední věc, kterou bych ráda zmínila, je skvělá Lisa Schwartz. Ze začátku jsem litovala, že to nebyla právě ona v roli Tori, ale v závěru musím uznat, že to měl Shane přece jen skvěle naplánované. I když "Shisu" miluju, do role se přece jen víc hodila Cherami. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama