Reklama

Reklama

Rodencia a princeznin zub

  • Peru Rodencia y el Diente de la Princesa (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bylo, nebylo, v obrovském a divokém lese se rozprostíralo fantastické království zvané Rodencia, místo obývané úžasnými tvory a mocnými kouzelníky. Je to příběh o dobrodružstvích a lásce malého myšáka jménem Edam, nemotorného čarodějova učně, a krásné a sebevědomé myši Brie, kteří budou muset čelit řadě nebezpečných překážek ve snaze získat kouzelnou moc princeznina zubu a porazit armádu krys pod velením zlého Rotexe. Ten napadl Rodencii, mírumilovné království myší, aby si je podmanil a zmocnil se jejich pokladu. V samém srdci lesa tak stane tváří v tvář kouzelná síla světla a temnoty, lásky a zášti. Edam a Rotex se společně utkají v zápasu, z něhož může vzejít jen jeden vítěz. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nejedná sa o nič svetoborné, aj keď to nie je tak zlé, ako tunajšie hodnotenie (toho času 41%). 3D animácia sa síce nemôže rovnať americkým zabehnutým animovaných štúdiám, ale svoje si zastane a na juhoamerickú koprodukciu je to slušné. Príbeh sa motá okolo myšiacieho kráľovstva a malého myšacieho kúzelníckeho učňa, ktorý ako inak všetkých zachráni pred dobyvačnými silami. Opäť myši?? To si tvorcovia nevedia zobrať na rováš iného tvora zo zvieracej ríše? Už mi lezú hore krkom. Neviem prečo, ale myši na animovaných strieborných plátnach nemusím a tvorcovia z celého sveta ich trepú takmer všade. Späť k príbehu - ten sa síce odvíja na základe predom danej šablóny, akú poznáme zo stoviek iných snímov, napriek tomu má niektoré svoje klady, svoju logiku i záverečný spád a oceniť možno aj humor či občasné parodické prvky. ()

Reklama

Hanecek odpad!

všechny recenze uživatele

Tyto filmy, kde různá roztomilá zvířátka žijí ve městech, jezdí v automobilech či řídí letadla jsou idiotské. A povětšinou nejsou ani pro nejmenší diváky, protože jsou navíc hloupé. Lze očekávat pohádku s myškou, která problematicky studuje lékařskou fakultu Karlovy university??? ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama