Reklama

Reklama

Bloodline

(seriál)
  • USA Bloodline
Trailer 3
USA, (2015–2017), 31 h 43 min (Minutáž: 48–69 min)

Hrají:

Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, Jamie McShane, Jacinda Barrett, Sissy Spacek, Chloë Sevigny, Brandon Larracuente (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(33)

Černá ovce rodiny hrozí vyzradit temné rodinné tajemství, a všichni sourozenci tak podstupují náročnou zkoušku. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (31)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv dlouho jsem seriál odkládal, jsem ve výsledku rád, že jsem se do něj pustil - protože očekávání říkala, že to bude NUDNÁ dramatická vztahovka a nakonec je z toho temná, tragická, herecky perfektní, dramaturgicky vtahující - byť víc se seriál blíží běžný televizní tvorbě - především pak atmosférou a tajemstvím přetékající pecka, trpící jediným neduhem - je to zbytečně natahovaný a proto poměrně často NUDNÝ! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

1. SÉRIE: 13-ti hodinová dramatická povinnost pro všechny seriálové fajnšmekry, kteří ocení silnou vypravěčskou linii, výborné herce hrající inteligentní postavy a hlavně výtečně vypointované odkrývání kriminálně-mysteriózní zápletky. Žil jsem tím v podstatě den v kuse (padla na to dovča), brutálně se zamiloval a chválim Netflix, kudy chodím. O Bloodline se nelze podrobněji rozepsat bez malých spoilerů, rozhodně ale do tohohle poutavého mixu snad všech myslitelných žánrů (kromě komedie, sci-fi a fantasy) jděte. Chystanou druhou řadu sejmu bez pochyb úplně stejně rychle. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Nějak se mi přihodilo, že když už jsem do té jejich Raynburnovic rodinky ponořila, chtěla jsem to vidět celé. Nebylo to nezajímavé, naopak. Ale bohužel se to strašně pomalu vleklo, takže čekání na poslední díl třetí série bylo nekonečné. A dosti rozpačité, neboť jsem ani nepoznala, že jsem poslední díl viděla. Musela jsem si konec pustit znovu, abych znovu jistila, že jsem nic neprošvihla a že tvůrci si po 33 dílech takhle "divně" prostě představují konec. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ideální rodinka, ve které si každý nese nějaké to břemeno z minulosti a vlastně i současnosti. A všechno vybublá na povrch ve chvíli, kdyse dostaví černá ovce rodiny, která se chce polepšit a vrátit se do lůna útulného domova. Nic moc převratného a z mého pohledu je celá série zbytečně natahovaná. Všechno by se vlezlo do osmi dílů a seriál by získal na dynamičnosti. Nicméně díky dobře napsaným postavám vše funguje jak má a obrovským plusem je povedený casting. Tomu dominuje Ben Mendelsohn v roli nezdárného syna Dannyho, s nímž budete v jednu chvilku sympatizovat a chápat a vzápětí ho nenávidět a odsuzovat. 70% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Temná rodinná vztahovka s atmosférou TRUE DETECTIVE, pomalejší tempo, klade důraz na charaktery a vyprávění. Výborné obsazení, přesné herecké výkony a pomalé rozkrývání rodinné dynamiky působí zatraceně slibně. Prostředí Keys se střídáním krásného počasí a deštěm navlhlé, komáry se hemžící bažiny vtáhne. Ihned se objevuje nutkání pustit další díl. P.S: Sissy Spacek je stejně škaredá jako Stephen King... Hodně se mi líbí ukončení první řady a nádherně fungující skoky časem. Hodně civilní, zemité až realistické, jsem zvědav kam se to posune v druhé sérii. ()

Galerie (353)

Zajímavosti (5)

  • Produkce zdůvodnila konec seriálu ukončením finančních pobídek pro filmové štáby ze strany státu Florida. (klukluka)
  • Třetí série měla mít původně 13 epizod, Netflix si jich ale objednal pouze 10. (klukluka)
  • Náklady na výrobu jedné epizody seriálu činily přibližně 7 milionů amerických dolarů. Po zrušení pobídek ze strany státu Florida se každá epizoda prodražila zhruba o 1,5 milionu dolarů. (klukluka)

Související novinky

Seriálový spin-off Duny má nového režiséra

Seriálový spin-off Duny má nového režiséra

30.04.2022

Kanadský režisér Denis Villeneuve (Příchozí, Sicario) je takovým fanouškem knižní Duny, že by pravděpodobně zvládl do konce kariéry točit už pouze projekty z tohoto světa. Dokládá to i fakt, že kromě… (více)

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama