Reklama

Reklama

Lucia

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Od doby, co užívá drogu rozvíjející schopnost lucidního snění, žije Nikhil dvěma životy: Ve skutečném světě je pomocníkem v malém kině na předměstí Bengalúru, ve svých snech se stává úspěšným hercem. V obou světech přitom usiluje o lásku krásné Swethy. Netradičně vystavěný snímek vypráví o relativitě lidského štěstí a síle (nejen) filmové imaginace. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Recenze (2)

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Pokud vydržíte film sledovat 1 hodinu a 54 minut, které nejsou zrovna slavné (ale katastrofa to taky není), odměnou vám bude naprosto úžasných posledních 22 minut. A ty opravdu stojí za to! Nečekaný zvrat, zajímavé zpracování, hezká hudba (ale žádné tanečky se zpěvy nečekejte). Námět mi trochu připomněl Počátek (Inception, 2010). Určitě je to ten druh filmu, kterému opakované shlédnutí jen prospěje. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Trochu prekombinované a hodne mätúce, vyžaduje perfektnú pozornosť, lebo keď začne dochádzať k zvratom farebná schéma filmu sa pomieša a divák je v.... ale inak nápad za 100 bodov, herecky sa mi tiež páčil asi si ho pozriem znovu.... ()

Reklama

Reklama