Reklama

Reklama

24 hodin v domě

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2013, 26 min

Režie:

Pavel Abrahám

Účinkují:

Adam Gebrian

Obsahy(1)

Kultivovaná reality show českých ikon designu a architektury Maxima Velčovského a Adama Gebriana.
Fenomén českého designu Maxim Velčovský a duch české architektury Adam Gebrian dostanou na 24 hodin k dispozici architektonicky unikátní obytný dům. Ten se v jejich rukou stane hračkou, se kterou se pomocí originálních zátěžových testů dokonale seznámí. Tentokrát to bude Vila s ateliérem od architekta Jana Línka, která si získala pověst jednoho z nejzajímavějších českých rodinných domů. Budete mít možnost prohlédnout si tento „dům dvou tváří" od sklepa po střechu, zjistit, kdo v něm přebývá, jak se žije na společné zahradě a vaří v pánské kuchyni. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Sanko33 

všechny recenze uživatele

Netradiční pohled na zajímavý dům. Počáteční snaha o hraní u obou hlavních aktérů moc nevyšla, ale pojetí pořadu je zábavné, nenucené a ještě k tomu poučné. Bohužel dalších dílů se už asi nedočkáme. 80% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

"První noc v novém bytě, co se ti asi zdálo? První noc v novém bytě. Svíralas' křížek z mědi, až mě to polekalo. První noc v novém bytě". Svěží art záležitost, která (ať mi někdo vysvětlí proč ) nedostal vlastně vůbec žádnou šanci ukázat co umí. Záležitost, mající své opodstatnění......co, kdo, proč je architekt, co kdo, proč je designér. Záležitost hravě uchopují pro nezasvěcené světelné roky vzdálená témata. Stejně tak si další šanci zaslouží průvodci známí již z dokumentární série Generace "0"....možná trochu nesmělí, ale bylo z nich cítit, že až se oklepou tak ještě vystrčí růžky. "Šance" to je nejdůležitější slovo.......tohle je produkt, který si ne že tu šanci zaslouží, ale tohle je produkt, který tu šanci dostat musí. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama