Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

reich

reich (hodnocení, recenze)

Super po prvním díle dávám nejvyšší hodnocení, pak přehodnotím po dalších dílech buď uberu nebo nechám mé hodnocení. Pravda je, že je to celé Mr. GS, ale co já jsem se zasmál jak u Mr. GS, tak i tato show. 

patmull

patmull (hodnocení, recenze)

Tohlo je slabší než Mr. GS. To sice taky nebylo nic moc, ale alespoň dokázalo pobavit. Kdyby dali do talk show Sokola samotného, udělali by lépe. Kdyby udělali talk show s Marešem (ale klasickou talk show, ne show typu QI na niž musíte mít mimořádné moderátory), bylo by to taky stokrát lepší.

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

DEXTER099

když se poučej z chyb z prvníjp dílu, určitě to šanci má.... zas taková hrůz to nebyla, jen naplno nevyužívaj potenciál a to tak není až chby Geňi a Suchoše, nýbrž lidí který to připravujou, hlavně scenarista

FFilipCZ

FFilipCZ (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Klaus byl docela v pohodě, i když hlavní zábavu obstarával spíš on + mě nasralo, že se nezeptali na amnestii a na pero. Klausův sešup taky vtipnej, jen škoda, že nedodrželi slovo a fakt to po vzoru TG nenechali absolvovat i BITCHvojelbalový holky, jejichž zpověď byla jedna velká trapnost počínaje otázkami, tím že je nenechali skoro mluvit až po ten závěrečnej výstup v plavkách. Na tohle už prostě nikdo není zvědavej, tohohle se měli zbavit hned po TELE-TELE, ale voni si to asi prostě neodpustěj a když nebudou vtipný dotazama a důmyslnejma narážkama, musej holt udělat vždycky takovouhle 3.14čovinu...

FFilipCZ

FFilipCZ (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Yep, to je fakt. Myslim, že by měli zůstat spíš u Partičkovskýho formátu - ten má v náplni dělat si ze sebe prdel, v talk-show mi to moc nesedí a klukům se teda zrovna dvakrát moc nedaří. Dopadne to zas jak u Mr.GS, hlavní zábavu obstaraj hosté.

na příspěvěk reagoval DEXTER099

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

FFilipCZ

Jasně chápu tě,spíš to beru z pohledu jejich,ví že neuspěly s Mr.Gs a teď dělají úplně to samý akorát to má jiný název...

na příspěvěk reagoval FFilipCZ

FFilipCZ

FFilipCZ (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Jako je fakt, že ty show Suchoše a Geni byly celkem rychlokvašky (až na TELE-TELE), ale zas na druhou stranu musim říct, že svůj účel splnily. Když si očas pustim nějaký starý díly Mrs. GS nebo Partičky, tak mě zaručeně pobavěj. Takže jestli TGM vydrží zas rok a pak bude něco dalšího, nemám s tim problém. To, že jsou dva mi nevadí, to že se překřikujou, to bych přikládal spíš k jejich nátuře a dá se to přežít.

na příspěvěk reagoval DEXTER099

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

To zase bude pár měsíců jako Mrs. GS a tradá... to opravdu nepochopí že formát tohodle pořadu snad nikde ve světě se neděla ve dvojici .Tam je hlavní moderátor a ne ,že se dva budou překřikovat ,střídat v otázkách atd...to nemůžu každý z nich jednou udělat něco sám za sebe a nebýt pořád spolu jak teplý bratři.V partičce mi nevadí ani v tele tele ,ale tohle prostě na to není formát

na příspěvěk reagoval FFilipCZ

Reklama

Reklama