Reklama

Reklama

Zoltán, Drákulův pes

  • USA Dracula's Dog (více)
Trailer

Existuje více než 200 filmů se jménem Dracula v názvu, tento ale patří mezi ty nejpodivnější. Jeho hlavní hvězdou je Zoltan - Draculův pes, kterého jeho pán proměnil v upíra! (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Radko 

všechny recenze uživatele

Predstaviteľ titulného psa Zoltána si hviezdičku zaslúži. Jediný podal solídny herecký výkon. Zvyšok hlúpy ako bagandža. Chápem snahu o originalitu. Je ale zbytočná, ak vyznie hlucho. Bez napätia, srandy. Dej: Posledného žijúceho priameho mužského potomka rodu Draculov ide hľadať do Ameriky z mŕtvych vstanúci Draculov riťolíz, Vyzerá ako zlovestná, vyschnutá, prestarnutá múmia. Nestačí však pána D. nájsť. Treba ho napraviť na cestu upíra - tak aby im robil pána. Inak Draculov paholok spolu so psom Zoltánom zhynú. Obaja sa prebudia v truhlách po tom, čo ich pri odstreľovaniach v Maďarsku objaví sovietska armáda. Mali síce zabodnutý kôl v srdci, ale neprekáža to ich znovuoživeniu. Po USA sa premávajú v pohrebnom aute. Apropo, scenár je chybný v tom, že otec - s upraveným poangličteným priezviskom Drake - je posledným Drakulom v rade. Má totiž syna, ale na toho scenár dlabe. Múmiovo vysušený zloduch sa zdá byť celkom chytrý, no bez Zoltána si ani neprdne. Telepaticky ho ovláda a posiela vykonávať rôzne drobné jatočno - vampírske práce., Chce nimi posilniť tím. Spočívajú v zahryznutí okolo žijúcich psov a ich premene na upír psov a likvidácii nežiadúcich svedkov. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku scénou v hrobce draculových krásně rozjeté, později, i navzdory hezky ohyzdnému lidskému záporákovi, však poněkud toporné až nudné. Psí útoky sice ujdou, ale je jich málo a vše okolo je prostě jen ukecaná vata, která vygraduje na dnešní poměry již poměrně suchým závěrem. Krátce řečeno, film, který zřejmě neobstojí v plynutí času. Přesto má pár zapamatováníhodných scén, jako je třeba vzájemné vysávání psů nebo vylézání pohřbeného štěněte. 2,5* ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela bizarní zážitek. Draculův pes oživne a sním i jeho bejvalej majitel(ted něco ve stylu dracula/zombie). Kterej je ale fakt luxusně vyschlej. No a tak začne takhle obskurní záležitost. Zoltan je sympatickej pes a pro kousnutí nezajde daleko, a tak kousá pejsky kde se dá(i štěňátka), a aby toho nebylo málo tak se snaží zabít i jednu rodinu. Zoltan je zajímavej zážitek, nicméně je tu dost věcí který bych vypustil, třeba konec byl takovej nic moc. Nejlepší byl ten sluha či kdo to byl, ten byl fakt dokonalej. Film bych doporučil asi spíše jen sběratelům. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V časoch, keď som tento horor registroval, vládli Slovensku Nemecké satelitné TV, namiesto TV Prístrešku a moderných Prúdových hovadín. Nezrel som to. Film mi unikol a do dnes, som ho akosi pokladal za pre mňa jeden zo stratených grálov Gothic Hororu. A presne v tom je ten problém. Nejde o o gotický flák, ale o moderný príbeh, ktorý sa možno snaží niečo z toho žánru vykopať, ale nedarí sa. Mať to grády známeho hororového štúdia rokov 50. - 70. určite by som bol spokojnejší. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Začátek se skupinkou ruských vojáků prolézajících Draculovu hrobku mě nadchnul natolik, že jsem si přál, aby film takto i pokračoval: armáda versus upíří pes by byla jistě super podívaná, pokud by film nešel pod vysoko nastavenou laťku. Jenže, děj filmu se stěhuje do Ameriky k rodince, která si vyjela na výlet k vodě. Tedy docela zklamání, ale jen do chvíle, než se dozvíme, že hlavní hrdina je posledním potomkem rodu Draculů. Každou noc pak obchází okolo jejich karavanu sympaťák Zoltán, kterého instruuje démonicky vyhlížející Draculův sluha. Takže je to originální, zábavné a Zoltán i někoho rozcupuje. Triky jsou moc pěkné - až v závěru jsem si všiml, že je dělal Stan Winston. Je tu znát, že u některých scén to nebylo lehké natočit - Zoltán někdy nezkousne tak, aby to vypadalo nebezpečně, a vůbec psi nejdou lidem ihned po krku, aby to byla podívaná, která dokáže rozproudit krev v žilách. Přesně jak to mají upíři rádi. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama