Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Druhý díl...krásný. Je mi jedno, jaké to má hodnocení na slavném CSFD. Ode mě plný počet.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

rounen

Tak já se tu nesnažim film obhajovat. Je mi jasný, že se tu najde spousta žen, která vidí tu mizernou kvalitu, nulovou hloubku děje, nesmyslné postavy apod. Však já sám jsem napsal, že z mého pohledu je to totální sračka (omlouvám se za vulgarismus ale dle mě tohle slovo přesně vystihuje kvalitu filmu) ale chci říct, že třeba ženám můžou některé akčnáky přijít taky jako sračka i když na kurýra se asi dost z nich podívá rádo protože je tam Jason.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Demonn

U mě nesouhlas.. Kuryr je pouze film, stejně jako ostatnich milion filmů.. To se da rict ze je pro chlapy i Expendables, Rambo, apod.. Romantika je tak nejak všeobecně pro ženy, proto i tato trilogie, ale uz jsem slysel spoustu žen jak se jim líbily knihy, kde pan X je lip predstavitelny v knize nez v tomto filmu, takze za ženy říkám, ze film je pro ně zklamáním..

na příspěvěk reagoval Demonn

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

niki1919

Řekl bych, že to je kvalitatativně na podobné úrovni jako třeba kurýr...obojí jsou v podstatě sračky ale obě si najdou svoje diváky. Kurýr si je najde mezi pány a tenhle nesmysl si je najde zase mezi dámami. Oba filmy spojuje ústřední hrdina, který je nereálný. a v tomto filmu je přesně takový, jakého by si představovaly dámy. Jinak dějově je to úplně prostoduché a navíc špatně zahrané...to možná i ten Statham v kurýrovi hraje líp.

na příspěvěk reagoval rounen

niki1919

niki1919 (hodnocení, recenze)

Ivo

 Když to vyhledáváte a komentujete, tak spadáte do stejné části společnosti, kterou odsuzujete. ;-)

niki1919

niki1919 (hodnocení, recenze)

rounen

Souhlas s tím, že to není film pro chlapy. ;-) Ale pro ženy (slečny), které ještě nezapškly letitým vztahem a jsou schopné pochopit smysl všech dílů je to hezký příběh.

na příspěvěk reagoval Demonn

Uživatel niki1919 smazal svůj příspěvek.

Uživatel filmsim smazal svůj příspěvek.

Uživatel filmsim smazal svůj příspěvek.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Ty komentáře u tohoto filmu jsou totální nesmysly... Dej filmu je jasně daný tím, že křehká slečinka sub se zabouchne do dominantního chlápka, který v tomto díle se snaží být rovněž sub, protože ji začíná více milovat... Samozřejmě snaží se ji řídit život a práci tak, aby to nepoznala... Toť vše, ale číst ty komentáře to jsou totální hovna... Buď to neviděli, nebo nepochopili...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Fifty Shades Darker 2017 UNRATED 1080p WEB-DL

čo tam už len môže byť "unrated" ?! xDD

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Demonn

Proto je to tady podprůměrný film... Nějaký ty slečinky to trošku pozdvihly, ale ostatní diváci palec dole... Takže celkovo vse ve filmu to spíše sedne některým slečnám... Toť vše oč tu běží...

na příspěvěk reagoval niki1919, niki1919

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

Abych zbytečně nehanil něco, co jsem neviděl, zkusil jsem se na to tedy taky podívat. Po pětatřiceti minutách nepřekonatelné nudy musím konstatovat, že se jedná o opravdovou a nefalšovanou sračku bez špetky kvality. Hlavní hrdina působí dojemem asociálního idiota a hlavní hrdinka působí dojmem totální slepice. Ženský mozek asi opravdu funguje úplně jinak, pokud něco podobného považuje za koukatelné. Hodnocení vynechám protože jsem to neviděl do konce (zatím) ale podle toho, co jsem doteď viděl bych uvažoval maximálně o jedné hvězdičce.

na příspěvěk reagoval rounen

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Stejně je zarážející že taková slizká přihlouplá nechutnost vzbudí enormní zájem tak velké části společnosti. Leccos to o té společnosti vypovídá a člověk se pak ani už nediví že existuje i tolik hloupých lidí co volí psychopata Babiše apod. ;) 

na příspěvěk reagoval niki1919

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

musím tedy uznat a přiznat, že takhle silnou propagaci filmu, už sem dlouho nezažil, kam se na to hrabe Osm Hrozných a jejich krvavý dort, plakáty, trička a pro padesát šťastlivců cd se soundtrackem 

Sloth26

Sloth26 (hodnocení, recenze)

To by mě zajímalo, kolik platí Fun Factory ČSFD aby se tady objevila reklama s všemi těmi dildy. 

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

GigaPudding

O "největším literárním géniovi" tady nějak nebyla řeč ? Už trochu mluvíš z cesty ... tak raději ať ty naše plují jinými směry ...

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Niktorius

Pochybuji. RedAK je známý tím, že hodí screen vlastního komentáře z CSFD na facebook a žadoní o sdílení, aby se z toho stal "virál". Činí tak jak na svojí fans stránce (kterou si ve vší skromnosti založil), na bulvární sračce Extra.cz (kde pracuje), případně na stránce podobné úrovně "jenpromuze.cz", ze které před lety rozšířil právě ten svůj komentář k prvnímu dílu, ve kterém vykradl cizí recenzi na knihu. Věřím, že autorství té jeho pseudorecenze je doslovné. Vše si napsal on sám, dokonce i ty popisky k fotkám, které připisuje redakci. On sám je totiž součástí redakce. 

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Ivo

Ani Kafka ani Dostojevskij nepsali pořád dokola jeden a ten samý komentář, tak si je zkus třeba někdy přečíst, protože mít za největšího literárního génia verbala je trošku divný :D.

na příspěvěk reagoval Ivo

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama