Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 75,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 194,8 mil. (NIRO)
  • Anne Hathaway (Jules) měla v době natáčení krátké vlasy, které si nechávala zastřihávat už od natáčení filmu Bídníci (2012). Ve filmu tak herečka nosí dlouhou paruku. (VERA)
  • Scéna, ve které Jules (Anne Hathaway) telefonuje s nespokojenou zákaznicí, odkazuje na snímek Rachel se vdává (2008), ve kterém Hathaway ztvárnila titulní roli. Nespokojená zákaznice se totiž také bude vdávat a řeší špatně poslané šaty pro družičky. Když se Jules se zákaznicí loučí, osloví ji: "Rachel". (hansel97)
  • Scéná, v níž Ben (Robert De Niro) vede před zrcadlem konverzaci s imaginárním člověkem, odkazuje na snímek Taxikář (1976), ve kterém má postava Roberta De Nira, Travis Bickle, podobnou scénu. Navíc i zde jeho postava pracuje jako řidič. (hansel97)
  • Když jeden ze spolupracovníků zmíní Benovi (Robert De Niro) zpěváka Jay-Z, Ben odpoví, že neví, kdo to je, nicméně jeho manželku Beyoncé zná. To je narážka tvůrců na De Nirovy spory s tímto zpěvákem z let 2012 - 2016 . (hansel97)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom Brooklyne. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama