Reklama

Reklama

Další pokračování úspěšné filmové série Underworld, tentokrát s podtitulem Krvavé války, sleduje osudy upíří smrtonošky Selene (Kate Beckinsale), která se brání nemilosrdným útokům jak ze strany lykanů, tak i upířího rodu, který ji zradil. Za pomoci svých jediných spojenců Davida (Theo James) a jeho otce Thomase (Charles Dance) musí zastavit odvěkou válku mezi lykany a upíry i za cenu, že bude nucena za mír položit tu nejvyšší oběť. (Falcon)

(více)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Tenhle poslední a zároveň nejhorší (stejně jako u Resident Evil) díl jsem sice dokoukal ale nespočetně jsem kroutil hlavou, co se z tak dobré béčkové jedničky i dvojky časem stalo... už predešlí díl nefungoval a byl otřes, ale tohle už nezachránila ani Kate, která ani sama už není ve své kůži v téhle roli a doufám, že tohle byla pro ni konečná. Když si ji budu chít připomnět jako Selene, tak si zopáknu jedničku a dvojku, ale dál už to raději nebudu zopakovávat, protože není o co stát.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

No, žádný zázrak to nebyl, ale koukat se na to dalo. Stejně ta série přežívá jen díky Kate, takže diváci dostali co chtěli.

 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Takže to dopadlo přesně dle mého očekávání. Upřímně nejslabší díl z celé série, ale dívat se na to dalo. Průměr jak vyšitý 55 %.

 (hodnocení, recenze)

vieš čo možno neuveríš ale Teresa Palmer je moja sestra 

 (hodnocení, recenze)

Běž se dívat na pohádky a neotravuj, hloupé dítě.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Dle meho to bude prumer, nic od toho necekam, takze muzu byt jedine spokojeny, ale v klidu si pockam.

 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Aha, já, že na to jdeš do kina. No, četl jsem komentáře a asi to už nebude žádná sláva....mě se libily všechny ty předcházející série....už mám lístek do kina, tak to risknu, víš jak :)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Jsem zvědav jak si s tímto režisérka Foerster poradí, zejména v akčních scénách, snad nezklame. :) Na CSFD projekci uvidím..

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Docela mě sere že se nevrátí Michael, čemu naznačoval konec 4tého dílu.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Vzdy slo o prumernou podivanou, tak i tady budu s prumerem spokojeny. Od tohoto se vic ocekavat neda.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

no ale keď už som sa tam (fandimefilmu) teda dostal, tak: "  Dokáže se jí vyrovnat Marius, nový vůdce Lycanů nebo snad zákeřná upírka Semira, která chce stejně jako vlkodlaci a upíři Seleninu krev, která je klíčem k budoucnosti obou druhů? To se nejspíš dozvíme až v kině. "  ... ((:   (už teraz vieme, samozrejme, odpovede na to)

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Mukade

Naposledy si pamatam district 9 ze trailer teda vela neprezradil, a vlastne mna ten trailer naopak odradzal, do kina som siel az po tyzdni a vela pozitivnych recenziach.

Inak tiez uz prestavam pozerat trailery po prvom alebo druhom.

Aspon potom ma clovek z filmu vacsi zazitok ked nevie co sa bude diat.

na příspěvěk reagoval Mukade

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama